Pe aceiasi tema

Dezvăluiri incendiare făcute de Adelina Pestrițu! „Un moment atât de tandru și de pasional trebuie simțit, nu văzut”

Vedeta TV Adelina Pestrițu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu muzicianul Speak și pare că relația lor este din ce în ce mai fierbinte. Într-un interviu recent acordat pentru Kanal D, Adelina Pestrițu a dezvăluit câteva secrete din dormitor, stârnind controverse și curiozitate printre fanii ei.

Adelina Pestrițu, nemulțumită de Speak?

Potrivit unor surse, bruneta a mărturisit că este foarte sensibilă la lumina din dormitor și că preferă să fie întuneric atunci când se bucură de momente intime cu partenerul ei. „Lumina. Perfecțiunea nu o atinge nimeni. Și nu este vorba despre cum arăți sau despre ce vrei să arăți. E vorba că un moment atât de tandru și de pasional trebuie simțit, nu văzut”, a declarat Adelina Pestrițu în cadrul interviului.

Adelina Pestrițu, relație incandescentă cu Liviu Vârciu

Înainte de relația actuală, Adelina Pestrițu a trecut printr-un mariaj tumultuos cu Liviu Vârciu, dar pare că acum a găsit fericirea alături de Speak. Cei doi formează un cuplu perfect și par să se înțeleagă de minune din toate punctele de vedere. Lui Vârciu încă nu i-a trecut supărarea!

„Inca de cand s-au impacat, noi l-am intrebat pe Liviu daca i-a trecut supararea deoarece Adelina a incercat sa-si refaca viata, iar el ne-a spus ca va incerca. Nu a putu insa trece peste faptul ca ea a avut si alti iubiti dupa ce s-au despartit prima oara, iar noi, prietenii lui, chiar i-am dat dreptate. Asa suntem noi, barbatii”, a marturisit un apropiat de-al lui Liviu Varciu.”

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie