Pe aceiasi tema

Debutează serialul TV „FUBAR” cu Arnold Schwarzenegger

În primul episod al serialului TV „FUBAR”, personajul interpretat de actorul Arnold Schwarzenegger – un agent CIA – este descris de superiorul său ierarhic drept „cel mai rapid tip alb de 65 de ani de pe planetă”, informează marţi Reuters.

 

Însă Arnold Schwarzenegger are vârsta de 75 de ani în viaţa reală, iar „FUBAR” este primul său serial de televiziune în care a jucat vreodată: o producţie TV cu opt episoade, cu scene de acţiune şi de comedie, care va avea premiera pe platforma de streaming Netflix în ziua de joi, 25 mai.

„Acest serial TV reprezintă o oportunitate care nu era disponibilă pentru mine în anii ’80 şi ’90, când eu avansam în cariera mea după filmele ‘Conan Barbarul’ şi ‘Terminator’”, a declarat Arnold Schwarzenegger pentru Reuters.

Arnold Schwarzenegger, mesaj viral pentru poporul rus și pentru Putin: „Tu ai început acest război, tu îl conduci și tot tu îl poți opri”

În „FUBAR”, starul american de origine austriacă interpretează personajul Luke Brunner, un agent CIA aflat în pragul pensionării, care este chemat să salveze un alt agent implicat într-o misiune periculoasă. Acel agent se dovedeşte a fi chiar fiica lui, Emma, iar cei doi pornesc apoi într-o aventură riscantă în jurul lumii pentru a-l captura pe Boro, un răufăcător care vrea să cumpere arme de distrugere în masă.

„Mă tratează ca pe un copil”, se plânge Emma, interpretată de actriţa Monica Barbaro, care are multe dintre calităţile tatălui ei, dar cu care se ceartă însă adeseori prin replici bogate în insulte.

„E un adevărat haos şi asta creează multe oportunităţi de amuzament”, a declarat Arnold Schwarzenegger.

Monica Barbaro spune că „este o relaţie destul de complicată”, în contextul în care Emma încearcă din răsputeri să nu semene deloc cu tatăl ei, dar apoi înţelege un lucru important: „cu cât luptăm mai mult pentru a nu fi ca părinţii noştri, cu atât începem să devenim la fel ca ei”.

Pe fundalul unei profesii serioase şi al dinamicii dintr-o familie disfuncţională, un colectiv eclectic format din colegi din CIA asigură dimensiunea comică a serialului TV, făcând adeseori glume despre „problemele cu tata” pe care le are Emma, felul în care Luke pronunţă greşit anumite cuvinte şi dorinţa lui de a-şi recuceri soţia pe care a pierdut-o în urma unui divorţ pronunţat în urmă cu mai mulţi ani.

Actriţa de comedie Fortune Feimster, care interpretează personajul Roo, întrerupe adeseori şedinţele de pregătire a misiunilor CIA prin fraze pe care ea le descrie ca fiind „ceva ridicol” pentru a relaxa puţin atmosfera de lucru.

Travis Van Winkle îl joacă pe partenerul ei, Aldon, care evoluează în registrul complet opus, „încercând să salveze lumea de la dispariţie şi de astfel de replici uşoare”.

Din echipă face parte şi Barry, interpretat de Milan Carter, un analist tocilar care este totodată superiorul lui Luke şi este considerat un membru al familiei sale. Deşi era la curent cu profesia reală a Emmei, Barry i-a ascuns lui Luke acea informaţie.

Membrii tineri din distribuţia noului serial TV, care au crescut văzându-l pe Arnold Schwarzenegger în filmele francizei „Terminator” şi în comedia „Kindergarten Cop”, au lăudat ceea ce faimosul actor şi fost culturist a adus pe platoul de filmare: disciplină, spirit de echipă, motivaţie şi o latură neastâmpărată a personalităţii sale.

„E ca o maşină atunci când vine vorba de programul său. Se duce la culcare la ora 24:00, după ce şi-a studiat toate replicile, se trezeşte la 06:00 în fiecare zi”, a declarat actorul Gabriel Luna, interpretul personajului negativ Boro. „El zice mereu asta: ‘Oamenii spun întotdeauna că trebuie să dormi opt ore. Acelor oameni, eu le spun să doarmă mai repede’”, a adăugat Gabriel Luna.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie