Pe aceiasi tema

De ce nu își mai vizitează Catinca Roman mama de la azil? A lăsat-o pe Mioara singură!

Catinca Roman a uitat de mama ei, Mioara! Oana Roman i-a reproșat acest lucru în repetate rânduri. „Mama se trezește noaptea și urlă după sora mea. Nu a mers să o vadă” a spus Oana Roman! O ignoră deja de șase luni!

Mioara Roman, ignorată de Catinca!

Oana Roman relatează prin ce suferințe trece mama ei, care o întreabă zilnic Catinca. Ea nu le-a mai trecut pragul de luni bune!

„Azi, sora mea mi-a spus că nu se va duce să o vadă pe mama (pe care nu a mai văzut-o de peste 6 luni) pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă. Va urma Jihadul după aceste spuse ale mele, dar nici nu îmi pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund.” a declarat Oana Roman.

„Trebuie să lămuresc niște lucruri. Cine își permite să trimită declarații despre mine mincinoase, trebuie să-și asume. Am fost la mama și a început să-mi spună ”Da, Catinca ce face? Catinca unde e? Catinca de ce nu vine?”, iar doamna asistentă de aici mi-a spus că se trezește noaptea și o strigă, urlă după ea, după sora mea, după fata ei. Această fată care a declarat că nu mai vrea să meargă la mama și după a spus că eu mint și că ea o să meargă la mama. Ei bine, nu a mers și asta e foarte urât.”, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare.

Cum se apără Catinca Roman?

Catinca Roman a recunoscut că nu a mai vizitat-o la azil, doar că se apără! Spune că nu a făcut acest lucru din rea voință, ci pentru ca să nu-i întrerupă tratamentul.

Oana a acuzat-o pe Catinca că nu a vizitat-o nici la centrul de recuperare. Catinca Roman recunoaște că Oana spune adevărul, și că nu și-a vizitat mama la azil!

„Mama este tocmai în Snagov, iar eu sunt sub tratament antidepresiv și nu mai pot să conduc până la ea la centru unde este internată. Când iei pastile așa de puternice, nu poți să mai conduci, este specificat și în prospect. Nu m-am fofilat deloc să merg s-o văd, că nu am de ce. Pentru mine, familia a fost foarte importantă, dar lucrurile nu au mers prea bine pe partea asta în ultimii ani și asta m-a consumat foarte tare.”

Catinca s-a mutat la fiica ei.

„M-am mutat la fiica mea, Calina, pentru că, pur și simplu, eu nu am putut să mai stau singură în casă. Culmea, eu care, de felul meu, sunt mai solitară așa. Toată viața am stat singură. Calina a văzut însă mă mă simțeam rău și a încercat din răsputeri să mă scoată din depresie”, a mai precizat Catinca Roman.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie