Pe aceiasi tema

De ce aleg vedetele de la noi să-și bage acid în buze?

Femeile sunt dispuse să își schimbe orice parte a corpului pentru a arăta perfect și buzele nu fac excepție. Astăzi, cu ajutorul medicinii moderne și al doctorilor esteticieni, buzele pot fi modificate și femeile pot avea formele dorite. Vedetele sunt mereu în căutarea unei imagini perfecte și apelează frecvent la injecțiile cu acid hialuronic pentru a-și mări buzele. Din păcate, nu întotdeauna rezultatele sunt cele dorite, iar multe femei ajung să regrete amarnic intervenția, ca și Gina Pistol sau Sanziana Buruiana.

Obsesia pentru buze mari!

Deși unele femei au buze carnoase de la natură, obsesia pentru buze mari este prezentă în toată lumea, iar acidul hialuronic a devenit popular pentru a da volum buzelor. Prisilla Russo, Kristina Rei și Kirsty Yaqub sunt doar câteva dintre celebritățile care au avut parte de buze umflate în urma intervenției estetice.

Pe de altă parte, există și femei care sunt mulțumite cu buzele lor subțiri și nu și-au dorit niciodată să le modifice, precum Iulia Albu, Maria Marinescu sau modelul Andra Teodorescu.

În timp ce unele femei își doresc buze mai mari din motive estetice, altele au nevoie de această intervenție pentru a-și corecta anumite probleme. Surorile Ingrid și Vanda Vlasov și Marinela Nitu au fost inzestrate de natură cu buze carnoase, dar au decis să le mărească și mai mult cu ajutorul medicului estetician.

Indiferent de motivele care stau în spatele intervenției estetice, femeile trebuie să ia în calcul riscurile și să aleagă cu grijă medicul estetician, pentru a evita neplăcerile și complicațiile ulterioare.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie