Pe aceiasi tema

De ce ai dinții așa de albi, Dorian Popa? Zâmbetul de milioane care le dă pe puștoaice pe spate!

Dorian Popa, devenit celebru după serialul „Pariu cu viața”, este foarte apreciat de către internauții care îi urmăresc toate achizițiile, mai ales cele de bolizi de lux! Pentru că ține mult la imagine, el își dorește dinți cât mai albi. După ce și-a pus fațete, Dorian se laudă cu ele la toate emisiunile, fiind mândru de rezultat.

De ce are Dorian Popa dinții așa de albi?

Nevoia de atenție în domeniul lui Dorian Popa este mare, astfel că dinii perlați atrag toate privirile. Deși unii i-au spus că exagerează, el nu se lasă și explică că această alegere l-a făcut foarte fericit!

„Vorbeam cu Delia la un moment dat când m-a întrebat: Dar de ce ai dinții așa de albi? Și eu i-am spus: mă Delia, dar de ce trenning-ul atât de scump? Pentru că noi din asta ne hrănim fericirea, da? Unii oameni spun: bă, de ce trebuie să porți haine de 7000 pe tine? De ce? De ce? De ce? Pentru că în viață trebuie să fii fericit, să-ți hrănești copilul din tine. Și dacă al meu copil reacționează la o mașină mai scumpă, la o casă mai albă și la niște dinți din faianță, eu ce să-i spun?! Ai greșit adresa băiatul meu?!”, a spus Dorian Popa.

Dorian Popa și-a mai schimbat odată fațetele acum câțiva ani!

“Mi-au venit dinții noi. Acum sunt ok. Vrei să-i scot? Am șapte zile în care îi țin ca bătrânul în pahar. Dacă tot facem asta, hai să fie un moment educativ pentru cei de acasă, pentru oamenii care spun că atunci când îți pui fațete mamă te lasă cu dinții de rechin. Ți-i pilește, ți-i face varză. Uite cam așa arată. Îmi schimb tot, opt de sus, opt de jos. Îi schimb pentru că a apărut o tehnologie nouă. Dintele acum nu mai este complet alb, în partea de jos are o zonă de transparență și arată mai natural”, a spus Dorian Popa, la televizor.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie