Pe aceiasi tema

Dănuț Lupu îl demolează pe Gheorghe Hagi! „Repet! Hagi nu este Regele fotbalului românesc!”

Dănuț Lupu nu înțelege de ce Gică Hagi este considerat „Regele” fotbalului românesc, considerând că performanțele pe care le-a realizat, precum și talentul, nu sunt demne de supranumele primit! Îl apreciază însă ca patron!

Dănuț Lupu lovește în Gică Hagi!

După ce Gică Popescu i-a recomandat să nu-și mai comenteze foștii colegi de rău, Dănuț Lupu lovește din nou! După ce l-a numit pe Hagi „jucător de lot” la Real Madrid și Barcelona, Lupu a declarat că nu Hagi, ci Dobrin este regele fotbalului românesc!

„Haideţi să o lămurim o dată pentru totdeauna, ca să fie foarte clară treaba: din punctul meu de vedere, da, Hagi nu este regele fotbalului şi am să mă explic. Pentru mine, ”Regele” fotbalului românesc este Dobrin şi o spun aici doar din punct de vedere fotbalistic, al tehnicii pe care o avea Dobrin şi care era net superioară lui Hagi.

Aşa cred eu, aşa văd eu lucrurile. Dobrin nu avea viteza lui Gică Hagi, total de acord, dar tehnic vorbind, eu cred că a fost şi va rămâne cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor şi lui aș putea să-i atribui titulatura de ”Rege” al fotbalului.Vreau să se mai înțeleagă un lucru: eu n-am absolut nimic cu fotbalistul Gică Hagi, cu antrenorul Gică Hagi, îl consider unul dintre cei mai mari jucători români, din istoria fotbalului nostru, dar nu ”Rege”.”, a spus Dănuț Lupu.

Dănuț Lupu se ia de cultura lui Hagi!

Dănuț Lupu îl consideră mai bun chiar și pe Miodrag Belodedici, pentru că acesta are un palmares mai impunător, cu două Cupe ale Campionilor Europeni: cu Steaua şi cu Steaua Roşie Belgrad.

„Dacă e să o luăm după rezultate, că vorbim de fotbal, atunci Belodedici ar trebui să fie în faţa lui Gică Hagi, pentru că are două Cupe ale Campionilor câştigate. Este singurul jucător român care ridicat Cupa Campionilor Europeni cu două echipe diferite (n.r. cu Steaua şi cu Steaua Roşie Belgrad). De ce nu l-am pune în faţa lui Gică Hagi? Pentru că, normal, rezultatele vorbesc de la sine aici.

Şi încă ceva. Când Gică mai face unele greşeli de exprimare mi se pare mai grav că lumea râde de el când face acele greşeli, decât faptul că eu nu-l consider ”Regele” fotbalului. Acei oameni care râd de Hagi când el face acele greşeli, în acele momente nu-l mai consideră ”Regele” fotbalului?”, a încheiat Dănuţ Lupu.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie