Pe aceiasi tema

Daniela Crudu s-a mutat pe OnlyFans! „Aici nu mă judecă nimeni”

Daniela Crudu, fosta asistentă TV și iubită a atacantul Mihai Costea, a recunoscut că face bani pe platforma de adulți OnlyFans! Pentru că s-a simțit jignită de criticile românilor, ea a hotărât să se mute în Suedia cu sora ei. Nu a rămas impresionată de nordici!

Fosta asistentă TV este însărcinată și a petrecut câteva luni în Suedia, alături de sora ei. „Cruduța nu a fost impresionată de bărbații nordici.

Daniela Crudu s-a mutat pe OnlyFans

„Sunt la sora mea, în Suedia. O să stau o perioadă pe aici, că mă ajută cu pozele, cu filmările, cu toate astea. Ea mi le face și eu i le fac ei. Stau liniștită aici, nu mă stresez, nu mă judecă nimeni. Deci ce e aici… n-au nicio treabă. Doamne ferește. Nu sunt îngrijiți așa bărbații din Suedia și nu pun preț pe haine, pe chestiile astea.

Nu sunt genul meu. Răcituri așa… milionarii suedezi sunt mai răcituri, tot mai buni sunt milionarii români de pe Herăstrău.

M-am plictisit de tv, nu mai e ce a fost, totul e pe Internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni. Ce ar putea să mă mai provoace? Am fost la Burlăcița, la Ultimul trib, am fost cam peste tot. Nu știu dacă am ratat vreun show tv de la Antenă!”, spunea Daniela Crudu.

Mihai Costea, regrete după Cruduța!

Cred că toți fotbaliștii și toți oamenii, în general, au regrete. Cred că puteam da mai multe fotbalului, puteam face mai multe. Și publicitatea negativă m-a tras înapoi, perioada cât am stat cu Daniela Crudu, nu prea-i convenea lui nea Gigi. Aceste lucruri nu-ți fac bine ca fotbalist. Dar nu regret relația cu Daniela. De ce să o regret? Nu regret nimic din acest punct de vedere. Asta a fost să fie. Până la urmă, de la Steaua am plecat bine, în Dubai, unde am jucat ani buni.” a declarat Mihai Costea.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie