Pe aceiasi tema

Dani și Gabriela Oțil, gata de cununia religioasă! A probat rochii de mireasă la Roma!

Dani și Gabriela Oțil sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru cununia religioasă! Dani este frustrat din cauză că a spart 200 de euro în doar 23 de minute, cât i-a luat Gabrielei să probeze rochiile de mireasă!

Cei doi s-au căsătorit civil în mai 2021. Pandemia le-a stricat planurile de petrecere, așa că le-au amânat pentru anul acesta. Gabriela vrea să arate țiplă la marele eveniment, astfel că Dani este bun de plată!

Dani și Gabriela Oțil se pregătesc de cununia religioasă

Lui Dani Oțil nu i-a venit să creadă cât de scump e să probezi rochiile de mireasă în magazinele din Roma! S-ar fi așteptat să primească măcar un pahar cu ceva!

”Stimați bărbați, gentalmani sau nu. De ce spun eu că bărbații sunt mai uniți decât femeile?! Am fost într-un loc unde se probează rochii de mireasă, doar ca să probăm, unde te duci cu câteva luni înainte, nu cu o săptămână două înainte. Pentru 23 de minute am plătit 200 de euro. Nici șampanie nu ne-au dat. În filme am văzut că e cu șampanie, cafea, apă! Nimic! Un pahar de apă nu ne-au dat. Acum, să vă zic eu bărbați, vreodată vreunuia dintre noi i s-a cerut să plătească ceva într-un magazin de motociclete?! 200 de euro pentru 23 de minute! Ai probat ce ai vrut, poate ai luat-o și la drive test… Nu ți-a cerut nimeni niciun ban, niciodată.Bărbați! Stați uniți! Eu de aici nu cumpăr nimic. Mai bine îmi iau o motocicletă. De fapt, de banii ăia îmi iau două motociclete.”, a spus Dani Oțil pe Instagram.

Ulterior, Dani a postat și o fotografie cu soția lui îmbrăcată cu o rochie de mireasă, care îl lăsa la vedere formele apetisante.

”Măcar voi … Salvați-vă!”, a scris prezentatorul tv în cadrul postării.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie