Pe aceiasi tema

Dana Budeanu compară profesorii cu amantele de politicieni? Care este diferența dintre un profesor băgat în sistem pe note de 2-3 și dintre o amantă pusă la nu știu ce direcție?”

Dana Budeanu susține și ia apărarea amantelor politicienilor angajate în instituțiile de stat, afirmând că acestea nu sunt la fel de periculoase ca și profesorii care intră în sistem cu note mici și își postează poze pe Instagram. Potrivit Danei Budeanu, o “amantă” nu provoacă distrugeri majore în vieți, în timp ce un profesor are puterea de a distruge generații întregi. Aceasta a subliniat și faptul că profesorii cer salarii mai mari, dar autoritățile susțin că nu au fonduri disponibile. Conform argumentelor Danei Budeanu, prioritățile de plată ar trebui să se îndrepte către pensiile speciale și amantele.

Dana Budeanu îi demolează pe profesori!

„Dragi profesori, eu vorbesc doar cu profesorii cu note mari la titularizare, dedicați copiilor, nu cu toate beizadelele băgate în sistem, rudele, pilele, pentru mine ăia nu sunt profesori. Avem sute de profesoare care se pozează cu fundul pe Instagram și pe TikTok. Sunteți colegi cu aceste profesoare? Nu cred. Noi vorbim despre elita profesorală. Există o pătură de 20% de profesori excepționali care trebuie remunerați.

Dana Budeanu: „Avem sute de profesoare care se pozează cu fundul pe Instagram și pe TikTok. Care este diferența dintre un profesor băgat în sistem pe note de 2-3 și dintre o amantă pusă la nu știu ce direcție?”

Dana Budeanu îi pune la respect!

Acești profesori trebuie să rețină că acești lideri sindicali, niciodată în istorie, nu s-au luptat pentru curățarea acestui sistem, pentru introducerea în sistem a exclusiv profesorilor buni. Care este diferența dintre un profesor băgat în sistem pe note de 2-3 și dintre o amantă pusă la nu știu ce direcție?

Vă spun eu: imensă! Măcar amanta ia cașcavalul și pleacă acasă. Profesorii cu 2, 3, 4, nenorocesc generații. Este ca și când ai angaja medici de 2 la UPU și ai omorî oameni.”, a declarat Dana Budeanu în exclusivitate pentru România TV.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie