Pe aceiasi tema

Cum a maltratat-o Petre Roman pe Oana Roman? „Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap.”

Deși Petre Roman a fost unul din cei mai carismatici politicieni pe care i-a avut România după anii ’90, se pare că lucrurile în familie nu stăteau prea roz. Fiica lui, Oana Roman, a făcut mai multe dezvăluri șocante prin care schimbă percepția pe care o are lumea despre caracterul lui. Conform spuselor ei, Oana Roman a fost abuzată fizic și verbal de Petre, iar rănile rămase încă nu s-au închis.

Oana Roman n-a uitat de traumele din copilărie

Oana nu a uitat bătăile cumplite și abuzurile verbale de care a avut parte. Din această cauză ea nu a mai vorbit cu tatăl ei timp de ani de zile.

Până la 10-11 ani, Oana Roman nu a reușit să scape de bătăile date de tatăl său, care era probabil stresat de viața politică tumultoasă pe care o trăia. În schimb, Oana vorbește cu drag de mama ei, Mioara Roman, care i-a luat întotdeauna apărarea.

„Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă…Pe când aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam aşa.

Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat… o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa. Se pare că eu am fost un copil mai năstrușnic. Dacă întârziam o jumătate de oră faţă de ora la care trebuia să fiu acasă mi-o luam. Am luat o palmă, am luat și mai multe. Cred că la el era un mod de a-și controla panica, să nu pățesc eu ceva. Aceste întâmplări au avut loc până pe la vârsta de 10 ani.

De palma lui tata mi-aduc aminte și astăzi. Când mi-o dădea, vedeam stele verzi și îmi ţiuia timpanul. Probabil nici el nu își dădea seama că dă atât de tare sau că lucrurile astea mi-au rămas întipărite. E mult spus că am fost un copil abuzat. Dar pentru mine aceste lucruri au rămas. El a fost destul de dur cu mine, tot timpul”, a declarat Oana Roman.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie