Pe aceiasi tema

Cu cine s-ar cupla frumoasa Denise Rifai? Nu te-ai fi așteptat la el!

Într-un interviu acordat revistei VIVA, Denise Rifai a împărtășit detalii despre partenerul ei ideal. Ea a menționat că păstrează încrederea în relațiile pe termen lung, dar sub nicio formă nu ar tolera infidelitatea din partea partenerului.

La ce este atentă Denise Rifai?

Aceasta este o problemă care o afectează profund pe prezentatoare. Din această cauză, Denise Rifai se descrie ca fiind o persoană loială și atentă la nevoile partenerului său.

„Eu sunt atentă la partenerul meu. Mă respect pe mine şi am această pretenţie şi de la el. Nu aş putea să fiu alături de cineva care nu mă iubeşte şi nu mă respectă. Iubirea se simte, nu se impune. Sunt o femeie loială, fidelă, femeia unui singur bărbat şi cred în dragoste pe viaţă. Dar nu aş accepta niciodată să fiu înşelată.

Denise Rifai, despre bărbatul ideal

„Nu aş accepta niciodată să fiu înşelată. Sunt o femeie loială, fidelă, femeia unui singur bărbat şi cred în dragoste pe viaţă” 1

Aici este punctul nevralgic pentru mine. Dacă se ajunge în acest punct, nu înţeleg de ce să mai stăm unul cu celălalt. Şi eu sunt o femeie curtată şi este logic ca şi el să fie curtat, şi accept asta, e frumos. Dar există o limită şi o linie pe care un bărbat deştept ştie să o pună când are lângă el o parteneră pe care o respectă. În fond, de aceea suntem împreună.”

„Am făcut concesii, oamenii trebuie să facă concesii. Bărbatul se completează cu femeia, nu există om perfect. Am şi suferit. În dragoste nu am orgolii, îmi place să fac tot ceea ce ţine de mine să fie bine. Am o identitate foarte clară, ştiu cine sunt, dar am nevoie să fiu iubită, sunt foarte sensibilă în relaţia de cuplu. De asemenea, pentru mine este foarte important ca partenerul meu să fie mai deştept decât mine, să fie un om pe care să-l admir, să-l respect.

Dar trebuie să fiu centrul universului lui, am nevoie de atenţia şi de căldura lui, şi de generozitatea lui, iar aici nu mă refer la aspectul financiar. Pentru mine este foarte important să mă pot baza pe bărbatul de lângă mine, să simt că mă protejează şi să ştiu că este partenerul meu în tot. Consider că rostul nostru este în cuplu şi e important să fim în complementaritate.”, a declarat Denise Rifai.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie