Pe aceiasi tema

Cu ce se ocupă Sarah Dumitrescu în Statele Unite? Nu e ceea ce credeți!

Sarah Dumitrescu (22 de ani) este fiica Anamariei Prodan (50 de ani) și a fostului baschetbalist Tiberiu Dumitrescu. Nu s-a bucurat de prea mult noroc în ultima perioadă. Componenta echipei naționale de baschet a suferit o accidentare la genunchi, dar și un accident de mașină, în care a făcut praf un Porche.

Sportiva se recuperează după a treia operație la genunchi, și speră că va reveni cât mai repede pe teren. Până atunci se concentrează pe studii.

Sarah Dumitrescu a debutat pe 1 noiembrie 2019 în baschetul de colegiu din America, NCAA, ultimul nivel înainte de WNBA, liga profesionistă americană de baschet. Ea joacă pentru echipa feminină Cal Poly Mustangs, reprezentanta California Polytechnic State University în Big West Conference.

Sarah Dumitrescu: ”Studiez la Politehnică în California”

”Sunt deja la a treia operație, mă simt foarte bine. Am fost operată în septembrie, acum două luni. Prima a fost cea mai grea, dar Doamne Ajută să nu mă accidentez iar. Mă simt foarte bine acum.

Mă simt stăpână pe picioare și merg la recuperare în fiecare zi și chiar mă simt foarte foarte bine. Eu studiez la Politehnică în California. Sunt anul IV, mai am un an și termin.

Am ales Politehnica pentru că echipa școlii era foarte bună și a fost alegerea perfectă. Eu stau singură acolo. Stau așa de la 13 ani. Mă simt mai confortabil așa”, a transmis Sarah Dumitrescu.

Sarah, îndrumată de Tiberiu Dumitrescu

Tatăl ei a antrenat-o.

”Mi-am însușit lecția, chiar dacă mi-a fost greu. Azi sunt puternică și mândră de mama și de frații mei. De tatăl meu, care m-a ajutat enorm în cariera mea.

Chiar și de Laurențiu care mi-a fost ca un tată, până când a greșit enorm și a căzut in lumea aia urâtă, de care noi nu vrem sa știm”, spunea Sarah Dumitrescu, în luna mai.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie