Pe aceiasi tema

Cu ce bărbați s-a mai cuplat Gina Pistol, înaintea lui Smiley? Fostul iepuraș Playboy are o colecție întreagă!

Ginuța a dat lovitura cu Smiley! Dar oare cine a mai bătut la poarta celebrei prezentatoare? Deși a fost curtată de mai mulți bărbați celebri, le-a dat la toți papucii!

Gina Pistol și Codin Maticiuc, Alin Cocoș, Ciprian Marica, Smiley!

Gina Pistol (42 de ani) a avut o relație de dragoste cu Codin Maticiuc (44 de ani) la începutul carierei, în 2005. Ei au format un cuplu timp de 9 luni. Cei doi au rămas într-o relație de prietenie.

„Am rămas prieten cu toate. Mai mult, sunt foarte bun prieten și cu Smiley, care este combinat acum cu Gina. Dar, păstrez legătura și cu Anna Lesko. Mi se par niște oameni extraordinari, iar senzația e reciprocă”, a recunoscut Codin.

A urmat o relație mult mai lungă cu Alin Cocoș, care a rezistat patru ani, însă a fost una plină de necazuri. Mai mult, Alin nu a fost fidel în relația din 2013, înșelând-o în repetate rânduri cu modelul Raluca Arnăutu!

„De mult timp, între Gina și Alin a intervenit o răceală. Și când erau văzuți împreună, dădeau impresia că sunt suparăți și se tot certau. Era evident că nu se mai înțeleg, mai ales că el nu dorea să se însoare și nici să stea în casă cu blondina zi de zi, ci fiecare la casa lui. Toate acestea au dus, cum era și firesc, la despărțire”, au dezvăluit apropiații cuplului.

Gina Pistol chiar ținea la Alin și ar fi dorit chiar să își întemeieze o familie! Alin Cocoș nu a avut curajul să-i ofere un copil, astfel că a fugit mâncând pământul!

Marica nu a recunoscut relația cu Gina Pistol!

Gina Pistol a fost cuplată la un moment dat chiar cu fotbalistul Ciprian Marica. Deși îndrăgostit lulea de ea, Marica prefera să ascundă relația până și de cunoscuți, mai ales că Gina nu avea o reputație tocmai bună atunci.

Marica juca în Germania și îi trimitea bilete de avion, dar se temea ca imaginea lui să nu fie afectată. Pentru că nu a vrut să recunoască relația, Ginuța i-a dat papucii!

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie