Pe aceiasi tema

Cristina Neagu, înjurată la foc automat de rapidiști!

Fanii rapidiști s-au purtat în stilul caracteristic, și au înjurat-o tot meciul pe Cristina Neagu! Mai mult, ei susțin că nu ar fi un bun național! „De unde până unde e bun național? Ea a început!”
Cea mai bună handbalistă a României, de patru ori desemnată cea mai bună din lume, a fost înjurată de fanii rapidiști, iar liderul galeriei crede că o merită!

CSM București și Rapid s-au întâlnit în optimile de finală ale Cupei României, scor 31-24. Pentru că știau că adevăratul pericol o reprezintă fosta cea mai bună jucătoare din lume, rapidiștii i-au umplut frigiderul cu carne la fiecare atingere de balon!

Liviu Ungurean, liderul galeriei rapidiste, susține că cea mai bună handbalistă română „merită” jignirile, motivând că jucătoarea ar fi provocat totul.

Justificarea găsită de Bocciu după ce Cristina Neagu a fost înjurată

Liderul din Giulești a punctat că „Neagu a început.

„De unde până unde este Cristina Neagu un bun naţional? Nu înţeleg această idee. A făcut ceva special la echipa naţională? A câştigat vreun titlu cu naţionala României şi nu ştiu eu? Tot ce a făcut a făcut pentru ea. Toate trofeele pe care le-a luat le-a luat pentru ea.

Da, este o foarte mare jucătoare, nu contest lucrul ăsta, dar niciodată galeriei Rapidului nu i se va pune pumnul în gură să scandeze ceea ce simte.

Cristina Neagu a început. Dacă seamănă furtună, va avea furtună. Ea este jucătoare unui club, fiind plătită din banii mei, de bucureştean. Aceste momente s-ar putea încheia atunci când cei de la CSM vor renunţa la tertipurile lor comuniste faţă de clubul Rapid şi nu numai.

Nu uitaţi ce a declarat Cristina Neagu despre echipa de handbal Rapid, că este o echipă care fură, că joacă cu arbitri, iar noi nu acceptăm acest lucru”, a declarat Liviu Ungurean.

Ce a scris Cristina Neagu după meciul cu Zalău

„Cu noi vă dați viața, cu alții vă dați..la o parte. Și n-ar fi asta o problemă, dacă totul ar fi fair-play. La Zalău, câștigătoarea se stabilește dinainte. Norocul nostru că am reușit să rezistăm, a câta oară , 7 contra 9. Oribil, jenant, iar handbalul nu merge într-o direcție bună. Proud of us girls”, a scris handbalista pe contul de Facebook.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie