Pe aceiasi tema

Crăciun cu 20°C la Paris (VIDEO)

O creștere spectaculoasă temperaturilor este așteptată în capitala Franței în weekend, când se vor înregistra până la 20°C, masa de aer cald urmând să cuprindă o mare parte din Europa de Vest.

Conform „tf1info.fr”, frigul și presiunea crescută vor părăsi Franța, lăsând loc temperaturi ridicate.

Încălzirea a fost spectaculoasă, unele temperaturi crescând în ultimele 24 de ore cu până la 20°C.

Medie va fi de 12°C în nord și de 15-16°C în sud, deci temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal peste tot în țară.

În jumătatea sudică a țării valorile vor fi cele mai ridicate, cu posibile maxime de 20°C în Țara Bascilor, cu mult peste normalul pentru această perioadă a anului.

Temperaturile minime din zori nu vor fi mai prejos, adesea înregistrându-se în jur de 10°C și până la 13-14°C pe coasta mediteraneană, la 24 decembrie. Ziua de Crăciun se așteaptă să fie ușor mai răcoroasă, cu aproximativ 8-10°C în regiunile vestice și între 5 și 7°C în est. Riscul de îngheț nu există în zonele de câmpie și de deal, ceea ce nu ajută afacerile stațiunilor de sporturi de iarnă în această perioadă vacanței.

De Revelion nu va ninge în Hexagon

De pe coasta oceanică până la granițele estice, va ploua. Doar zona mediteraneană va rămâne uscată, beneficiind chiar de un cer senin, datorită vântului Mistral, care va sufla cu putere. Pentru noaptea de Revelion, precipitațiile se vor diminua progresiv și vor rămâne doar spre centru-vest.

În zonele din lungul Canalului Mânecii sunt prognozate ploi și vânt, însă de slabă intensitate.


Nefiltrate.ro

Mergi la categorie