Pe aceiasi tema

Constantin Enceanu, pietrificat de coșmarul cutremurului! „Nu am vrut să îmi sperii soția!”

Cântărețul de muzică pupulară Constantin Enceanu a tras o sperietură soră cu moartea, în urma seismului de 5,7 grade. Acesta se afla la Sibiu, la un eveniment.

După ce Turcia a fost zguduită din temelii de tragicul cutremur, a venit rândul românilor să fie speriați! România a fost lovită de două cutremure, Oltenia și Transilvania fiind lovite de un cutremur de 5,7 grade pe scara Richter, resimțindu-se în Oltenia, dar și în Transilvania.

Constantin Enceanu, speriat de cutremur

Craioveanul Constantin Enceanu era la Sibiu în timpul cutremurului, unde avea o cântare. Inițial, a crezut că a trecut un tramvai și că zgomotul și trepidațiile vin de la el. Când și-=a dat seama ce e, ar fi vrut să sară de frică, dar nu a vrut să o panicheze pe soția lui. Totuși consideră că a simțit un cutremur puternic.

„La un moment dat am văzut că se mișcă ghiveciul cu mușcate. Inițial am crezut că trece un tramvai pe lângă clădire, dar când am văzut că începe să miște și masa mi-am dat seama că este cutremur. N-am reacționat pentru că nu am vrut să îmi sperii soția pentru că ea e mai panicoasă. Era deja speriată când a văzut că se mișcă masa. Eu am stat foarte calm. Cred că a fost de intensitate destul de mare.”, a declarat Constantin Enceanu la Antena Stars

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie