Pe aceiasi tema

Concurenții de la America Express, încătușați de polițiști: „Asta pățești, te leagă!”

Concurenții la America Express au avut parte de o surpriză de neimaginat! În timpul întâlnirii cu Irina Fodor, doi polițiști columbieni au apărut brusc și i-au încătușat pe toți cei prezenți, creând o atmosferă tensionată și confuză.

Niciunul dintre participanți nu a știut ce se întâmplă! Ei s-au întrebat cu îngrijorare dacă erau implicați într-un asediu al poliției sau daca au fost confundați cu altcineva. Dar, cu puțin timp după, Irina Fodor a dezvăluit că este o nouă probă din competiție și că toate echipele trebuie să-și pună capul la contribuție pentru a găsi o soluție.

În timp ce erau încătușați și legați unul de altul, concurenții au primit misiunea de a găsi cheia care putea deschide cătușele. Această provocare a făcut ca echipele să colaboreze și să-și strângă informațiile pentru a găsi codul care deschide servieta.

Cătălin Bordea, mișto de handicapul lui Cortea!

Dar, în timp ce unii concurenți s-au concentrat asupra obținerii cheii, alții au încercat să facă haz de necaz și să distragă atenția de la situația tensionată. Echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea a făcut o glumă despre handicapul lui Nelu, spunând că aceasta este motivul pentru care erau legați unul de altul.

Cu toate acestea, toate echipele au reușit să găsească cheia și să-și recâștige libertatea, demonstrând că sunt pregătiți să facă față provocărilor neașteptate și să colaboreze pentru a obține victoria.

În concluzie, America Express a oferit o nouă experiență de neuitat pentru toți concurenții, care au arătat că sunt gata să se descurce în fața oricăror provocări și să ajungă la final cu succes!

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie