Pe aceiasi tema

Claudia Pătrășcanu, nemulțumită de pensia alimentară de la Gabi Bădălău! Copiii „au haine de firmă”!

După trei ani de la divorț, Claudia Pătrășcanu dă totul din casă! Află suma șocantă pe care o plătește Bădălău drept pensie alimentară!

Pensia alimentară plătită de Bădălău Claudiei!

Conform cântăreței, suma pe care trebuie să o plătească Bădălău lunar este de doar 300 de lei! Ea susține că această sumă este infimă, neputând să le ofere copiilor luxul dorit.

„Atâta timp cât eu pot să fac asta și să îmi cresc copiii…mi-am crescut copiii și nu le-a lipsit absolut nimic. Au și haine de firmă, au și mâncare bună în frigider, muncesc pentru ei. Pentru cine muncesc? Pentru cine muncesc și câștig la un concert 5.000 de euro? Pentru copii, că asta avem și să le pot oferi o viață frumoasă. Pensia este de 300 de lei pe lună. Numai astăzi am cheltuit 12 milioane pe la medici (n.r. 1.200 de lei) pentru că sunt răciți”, a declarat Claudia Pătrășcanu

Bădălău și Cladia Pătrășcanu, încă în război?

Claudia Pătrășcanu îi învinovățește și pe foștii socrii pentru destinul tragic al relației lor.

„S-a terminat procesul, dar nu s-a terminat ce e în spate. Eu nu mai am nicio legătură cu dumnealor (n.r. părinții lui Gabi Bădălău). Chiar nu mă interesează, chiar dacă au complotat și ea (n.r. Bianca Drăgușanu) și cealaltă (n.r. fosta soacră) să mă sune și să mă amenințe, să îmi vorbească foarte urât. Sunt dezamăgită de comportamentul acestei doamne, fiind și bunică. Eu nu mai am nicio treabă cu această familie, nu mă interesează unde sunt și unde se află. Mi-au transmis niște mesaje urâte. S-a întâmplat la o zi distanță. Nu mă mai interesează. Mă interesează de copii și atât. M-au sunat, m-au jignit”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie