Folosind acest site, sunteți de acord cu Politica de Confidențialitate și Termenii de Utilizare.
Accept

Femeiadeastazi.ro

Femeiadeastazi.ro oferă cititoarelor sale informații despre modă, frumusețe, sănătate, viața de cuplu, secretele vedetelor

  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina
Citeste si Ciorbe de post: Ciorbă cu legume
Distribuie
Font ResizerAa

Femeiadeastazi.ro

Femeiadeastazi.ro oferă cititoarelor sale informații despre modă, frumusețe, sănătate, viața de cuplu, secretele vedetelor

Font ResizerAa
  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina
  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Femeiadeastazi.ro > Articole > Medical > Ciorbe de post: Ciorbă cu legume
Medical

Ciorbe de post: Ciorbă cu legume

Andreea Burghelea
Ultimul update: 2023/08/04 at 3:03 AM
Andreea Burghelea Published August 4, 2023
Distribuie
2 Min Read
Distribuie

Ciorba de legume este o alegere plină vitamine, ce poate fi inclusă oricând în meniul unui copil.

Iată o rețetă simplă și gustoasă de ciorbă de legume, care poate deveni preferata copiilor:

Ciorbă de legume

Ingrediente:

  • 1 ceapă mare, tocată mărunt
  • 2 morcovi, tăiați cubulețe
  • 2 cartofi, tăiați cubulețe
  • 1 rădăcină de pătrunjel, tăiată cubulețe
  • 1 țelină mică, tăiată cubulețe
  • 1 ardei gras, tăiat cubulețe
  • 2 linguri de ulei de măsline sau ulei vegetal
  • 2 litri de apă sau supă de legume
  • 1 linguriță de boia de ardei dulce
  • 1 linguriță de cimbru uscat
  • 1 frunză de dafin
  • Sare și piper după gust
  • Sos de roșii (opțional)
  • Pătrunjel proaspăt pentru decor

Instrucțiuni:

  1. Într-o oală mare, încinge uleiul la foc mediu. Adaugă ceapa și călește-o până devine ușor transparentă.
  2. Adaugă morcovii, cartofii, pătrunjelul, țelina și ardeiul gras în oală. Amestecă bine legumele și călește-le împreună timp de 5-7 minute până se înmoaie ușor.
  3. Toarnă apa într-o oală și pune-o la fiert. Adaugă frunza de dafin, boiaua de ardei dulce și cimbrul uscat. Acoperă oala și lasă ciorba să fiarbă la foc mediu timp de aproximativ 25-30 de minute sau până când legumele sunt complet fierte.
  4. Dacă dorești, poți adăuga și o lingură sau două de sos de roșii pentru a-i da ciorbei un gust mai intens și o culoare mai frumoasă.
  5. Gustă și asezoneaz-o cu sare și piper după preferință.
  6. După ce ciorba este gata, înlătură frunza de dafin și adaugă pătrunjel proaspăt tocat pentru decor.

Servește ciorba de legume caldă alături de o felie de pâine sau crutoane de pâine. Poți adăuga și puțină smântână vegetală sau iaurt  pentru un plus de cremozitate. Această ciorbă este sănătoasă, hrănitoare și plină de arome delicioase de legume.

Este posibil sa iti placa

Revoluție în Sănătate. Se schimbă modul în care pacienții interacționează cu medicii

Rucsacul pentru sport și activități extrașcolare: ce trebuie să conțină pentru confortul copilului?

Importanța somnului pentru sănătatea fizică și mentală

Glutathione Lipozomal – secretul sănătății celulare și scutul tău hepatic

Top 8 tipuri de exerciții cu kettlebell pentru întregul corp

Andreea Burghelea August 4, 2023 August 4, 2023
Distribuie Articol
Facebook Twitter Email Print
Articol Precedent Rețetă de prăjitură delicioasă cu lămâie
Urmatorul Articol Plăcintă cu mere pentru un mic dejun sănătos

Femeiadeastazi.ro

  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina

Despre

Femeiadeastazi este conceput ca un portal de știri și resurse dedicate femeilor moderne, oferind o gamă largă de subiecte, de la sănătate, frumusețe și modă, până la carieră, relații și parenting.

© 2023 Femeiadeastazi un website din familia Publyo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?