Folosind acest site, sunteți de acord cu Politica de Confidențialitate și Termenii de Utilizare.
Accept

Femeiadeastazi.ro

Femeiadeastazi.ro oferă cititoarelor sale informații despre modă, frumusețe, sănătate, viața de cuplu, secretele vedetelor

  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina
Citeste si Ciorbă de rață ca în Moldova
Distribuie
Font ResizerAa

Femeiadeastazi.ro

Femeiadeastazi.ro oferă cititoarelor sale informații despre modă, frumusețe, sănătate, viața de cuplu, secretele vedetelor

Font ResizerAa
  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina
  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Femeiadeastazi.ro > Articole > Medical > Ciorbă de rață ca în Moldova
Medical

Ciorbă de rață ca în Moldova

Andreea Burghelea
Ultimul update: 2023/12/07 at 3:02 AM
Andreea Burghelea Published December 7, 2023
Distribuie
2 Min Read
Distribuie

Pentru a prepara o delicioasă ciorbă de rață în stil moldovenesc, îți vom dezvălui o rețetă delicioasă.

Iată o rețetă simplă și gustoasă de ciorbă de rață:

Ingrediente:

  • 1 rață întreagă, tăiată în bucăți
  • 1 ceapă mare, tocată
  • 2 morcovi, tăiați cubulețe
  • 1 rădăcină de țelină, tăiată cubulețe
  • 1 ardei gras roșu, tocat
  • 2 roșii mari, tăiate cubulețe
  • 1/2 cană de orez
  • 1/2 legătură de leuștean, tocat
  • 1/2 legătură de pătrunjel, tocat
  • 2 foi de dafin
  • Sare și piper după gust
  • 2 litri de apă

Instrucțiuni:

  1. Pregătirea ingredientelor:
    • Spală rața și taie-o în bucăți potrivite.
    • Tocă ceapa, morcovii, țelina și ardeiul gras.
    • Tăie roșiile în cubulețe.
  2. Gătirea raței:
    • Pune bucățile de rață într-o oală cu apă și fierbe-le până se formează spuma. Aruncă spuma și clătește carnea sub apă rece.
  3. Prepararea ciorbei:
    • Într-o oală mare, călește ceapa în ulei până devine sticloasă.
    • Adaugă morcovii, țelina și ardeiul gras și călește-le până se înmoaie ușor.
    • Adaugă roșiile cubulețe și lasă-le să fiarbă până se desfac și obții un sos.
    • Toarnă 2 litri de apă și adaugă bucățile de rață fierte. Pune și foi de dafin.
    • Fierbe ciorba la foc mic până când carnea de rață este fragedă și se desprinde ușor de pe oase.
  4. Adăugarea orezului și a verdelui:
    • Adaugă orezul și lasă-l să fiarbă până când este gata.
    • La final, adaugă leușteanul și pătrunjelul tocat. Asezonează cu sare și piper după gust.
  5. Servirea:
    • Scoate foița de dafin și servește ciorba fierbinte.

Acum poți bucura de o ciorbă de rață savuroasă, cu arome autentice moldovenești. Poftă bună!

Este posibil sa iti placa

Revoluție în Sănătate. Se schimbă modul în care pacienții interacționează cu medicii

Rucsacul pentru sport și activități extrașcolare: ce trebuie să conțină pentru confortul copilului?

Importanța somnului pentru sănătatea fizică și mentală

Glutathione Lipozomal – secretul sănătății celulare și scutul tău hepatic

Top 8 tipuri de exerciții cu kettlebell pentru întregul corp

Andreea Burghelea December 7, 2023 December 7, 2023
Distribuie Articol
Facebook Twitter Email Print
Articol Precedent Idei de mâncăruri pentru postul Crăciunului
Urmatorul Articol Cârnați din carne porc, vită și oaie

Femeiadeastazi.ro

  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina

Despre

Femeiadeastazi este conceput ca un portal de știri și resurse dedicate femeilor moderne, oferind o gamă largă de subiecte, de la sănătate, frumusețe și modă, până la carieră, relații și parenting.

© 2023 Femeiadeastazi un website din familia Publyo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?