Folosind acest site, sunteți de acord cu Politica de Confidențialitate și Termenii de Utilizare.
Accept

Femeiadeastazi.ro

Femeiadeastazi.ro oferă cititoarelor sale informații despre modă, frumusețe, sănătate, viața de cuplu, secretele vedetelor

  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina
Citeste si Ciorbă de legume cu perișoare
Distribuie
Font ResizerAa

Femeiadeastazi.ro

Femeiadeastazi.ro oferă cititoarelor sale informații despre modă, frumusețe, sănătate, viața de cuplu, secretele vedetelor

Font ResizerAa
  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina
  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Femeiadeastazi.ro > Articole > Medical > Ciorbă de legume cu perișoare
Medical

Ciorbă de legume cu perișoare

Andreea Burghelea
Ultimul update: 2024/09/24 at 3:02 AM
Andreea Burghelea Published September 24, 2024
Distribuie
2 Min Read
Distribuie

Ciorba de legume cu perișoare este o mâncare tradițională românească, apreciată atât de adulți, cât și de copii. Combinația de legume proaspete și perișoare aromate o face o masă completă și hrănitoare.

Ingrediente:

Pentru perișoare:

500 g carne tocată mixtă (porc și vită)

1 ceapă mică

1 ou

50 g orez

Pâine înmuiată în lapte (opțional)

Sare, piper

Mărar proaspăt tocat

Pentru ciorbă:

1 ceapă mare

2 morcovi

1 rădăcină de pătrunjel

1 țelină mică

1 ardei gras roșu

2 litri apă

2-3 linguri de borș

Sare, piper

Mărar proaspăt tocat

Mod de preparare:

Perișoarele:

Călește ceapa tocată în puțin ulei până devine transparentă. Amestecă carnea tocată cu ceapa călită, oul, orezul, pâinea înmuiată în lapte (opțional) și condimentează cu sare și piper.

Formează perișoare mici și compacte.

Ciorba:

Toacă mărunt legumele. Pune la fiert apa într-o oală încăpătoare. Adaugă legumele și fierbe-le până devin moi. Adaugă perișoarele în ciorbă și lasă-le să fiarbă timp de aproximativ 15 minute. Cu 10 minute înainte de a fi gata, adaugă borșul și potrivește gustul cu sare și piper. La final, adaugă mărar proaspăt tocat.

Sfaturi:

Pentru o aromă mai intensă, poți adăuga în ciorbă și alte legume precum țelină rădăcină, păstârnac sau ardei kapia. Dacă vrei o ciorbă mai sățioasă, poți adăuga în perișoare și puțin mărar sau pătrunjel tocat. Pentru a obține o textură mai fină, poți pasa o parte din legumele fierte. Servește ciorba caldă, cu smântână și pâine proaspătă.

Această rețetă este doar un exemplu, poți adapta ingredientele și cantitățile în funcție de preferințele tale și de cele ale familiei.

Poftă bună!

Este posibil sa iti placa

Revoluție în Sănătate. Se schimbă modul în care pacienții interacționează cu medicii

Rucsacul pentru sport și activități extrașcolare: ce trebuie să conțină pentru confortul copilului?

Importanța somnului pentru sănătatea fizică și mentală

Glutathione Lipozomal – secretul sănătății celulare și scutul tău hepatic

Top 8 tipuri de exerciții cu kettlebell pentru întregul corp

Andreea Burghelea September 24, 2024 September 24, 2024
Distribuie Articol
Facebook Twitter Email Print
Articol Precedent Sandvișuri cu unt de arahide și banane
Urmatorul Articol Orez cu legume

Femeiadeastazi.ro

  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina

Despre

Femeiadeastazi este conceput ca un portal de știri și resurse dedicate femeilor moderne, oferind o gamă largă de subiecte, de la sănătate, frumusețe și modă, până la carieră, relații și parenting.

© 2023 Femeiadeastazi un website din familia Publyo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?