Pe aceiasi tema

Cine este Tina Glandian, avocata fraților Tate de peste Ocean!

Celebrii frați Andrew și Tristan Tate, vor să scape din închisorile românești. Pentru a fi siguri că reușesc, ei au angajat avocata vedetelor din Statele Unite, pe Tina Glandian! Ea a reprezentat în trecut vedete precum Michael Jackson, Chris Brown, sau Mike Tyson și a obșinut daune de pste un miliard de dolari pentru mai multe vedete.

Contextul în care au fost încarcerați frații Tate

Frații Tate au fost transferați din arestul poliției la Curtea de Apel din București pentru a fi judecată contestația pe care au făcut-o. Acești milionari britanici cu origine americană sunt acuzați de formarea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Au fost arestați preventiv încă din 30 decembrie 2022 și încearcă de atunci fără succes să obțină libertatea, însă fără succes! Cei doi susțin că sunt nevinovați: „Cereți-le dovezi și nu vă vor da, pentru că ele nu există! Veți afla adevărul despre acest caz în curând!”

Avocatul român care s-a ocupat până acum de caz, Constantin Gliga, pare copleșit: „Consistența acuzațiilor a scăzut extraordinar de mult între timp, iar un potential pericol pentru ordinea publica pe care l-ar reprezenta frații Tate in libertate este inexistent.”

Tina Glandian, experiență vastă cu vedetele de peste Ocean!

Tina Glandian este șefa biroului casei de avocatură Geragos din New York, și a reprezentat mai multe vedete de-a lungul timpului. Printre vedetele apărate se numără Michael Jackson, pe care l-a scăpat de acuzațiile de agresiune sexuală, Chris Brown, pe care l-a apărat de aceleași acuzații împotriva Rhiannei, dar și la eliberarea din închisoare a fostului campion de MMA Cain Velasquez, acuzat de tentativă de omor. A mai lucrat și pentru faimosul boxeur Mike Tyson!

Tina Glandian: ”Firma mea s-a alăturat echipei române pentru că vrem să ne asigurăm că drepturile cetățenilor noștri sunt respectate cât ei se află pe teritoriul altei țări. Nu este un secret că frații Tate sunt persoane publice controversate, dar asta nu e despre imaginea lor publică și despre faptul că ești sau nu de acord cu ei. Aici este vorba despre încălcarea drepturilor internaționale ale omului și de procedurile legale aplicate, iar până acum sistemul a eșuat.”

Avocata face și o dezvăluire în premieră, anunțând că Tristan a devenit tată!

Avocata Tina Glandian: ”Fără îndoială că încarcerarea cuiva fără posibilitatea de eliberare pe cauțiune este cea mai dură sancțiune pe care o poți lua, iar circumstanțele actuale nu impun asta pentru că din nou, nu au fost formulate acuzațiile, nu au antecedente penale, iar autoritățile pot oricând să le rețină pașapoartele și să le impună alte sancțiuni precum arest la domiciliu sau alte forme de supraveghere pentru a se asigura că suspecții nu fug.”

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie