Pe aceiasi tema

Cine este Amarah, transgenderul care face furori pe TikTok? „Mama m-a susținut”

Amarah Chiraș, tânăra transgender, a dat startul la o nouă modă pe TikTok! Cu o comunitate impresionantă de fani și un milion și jumătate de like-uri, Amarah este o senzație pe rețelele sociale. Dar cine este femeia transgender care a ajuns să facă furori online? Într-un interviu, bruneta a dezvăluit că a simțit întotdeauna că are o parte feminină pe care trebuie să o îmbrățișeze.

Amarah a fost susținut de mama lui!

Deși a fost băiat la naștere, Amarah și-a împlinit visul de a deveni femeie și, acum, este un model de urmat pentru comunitatea LGBTQ. În ciuda dificultăților întâmpinate în procesul de transformare, mama sa a fost mereu alături de ea și i-a oferit sprijinul necesar.

„Cred că am fost mereu feminină și am încercat să îmi îmbrățișez partea feminină, cred că în perioada pubertății am realizat că nu sunt în corpul potrivit. Mama mea știa de mine și cum sunt eu ca persoană. M-a susținut și a încercat să mă înțeleagă în totalitate. Ceilalți membrii ai familiei nu m-au susținut și nu au încercat să îmi înțeleagă transexualismusul, a explicat ea.

Mereu trec prin episoade rasiste doar pentru că sunt femeie trans, parcă sunt obișnuită cu ura oamenilor. Este un drum greu, trist și au nevoie (n.r. cei care vor să-și schimbe identitatea de gen) de susținere morală pentru că acest drum e dificil de parcurs. Se vor pierde oameni, încrederea în sine și aprecierea față de ei înșiși. Tratamentul hormonal, cât și operațiile, în alte tari europene, sunt plătite de Casa de asigurări”, a mai explicat Amarah.

Oamenii au strâns bani ca să se opereze!

Cu un trup ca tras prin inel, Amarah a adunat o mulțime de urmăritori pe TikTok, unde postează videoclipuri în care își prezintă stilul de viață și părerea despre lumea din jur. Recent, vedeta a făcut un live cu Bianca Drăgușanu, unde au strâns bani pentru viitoarele sale operații. Pentru toți cei care vor să devină transgenderi, Amarah are un sfat: să își urmeze inima și să aibă curajul să fie ei înșiși.

„Bianca e cea mai tare femeie ever! Feminitatea ei și maniera ei business woman sunt geniale! La fel primește și ea hate-ul pe care îl primesc și eu online, mi-a plăcut maniera ei în care a ignorat această ură și a mers pe un drum drept.”

Transgenderul a mai povestit că suferă de disforie de corp: „Niciodată nu mă voi simți 100% femeie până nu văd schimbarea necesară la mine ca să mă pot simți frumoasă.”

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie