Pe aceiasi tema

Cele mai frumoase țări din lume. Locuri de vizitat măcar o dată în viața

Dacă ești pasionat de călătorie sau doar nu știi unde să îți programezi concediul, îți propunem câteva locuri de vizitat. Te gândești la locuri de vacanță călduroase? Sau poate undeva unde gradele sunt cu minus? Uite ce locuri merită văzute măcar o dată în viață. 

Aceste destinații au fost alese după ani de studii și de verificări cu privire la siguranța turiștilor, peisaje, păduri și frumusețile pe care le dețin, unice în întreaga lume. De asemenea, cultura și gastronomia sunt la fel de importante pentru turiștii care își pregătesc concedii de neuitat.

În ceea ce privește vacanțele și destinațiile turistice, fiecare dintre noi caută cele mai bune opțiuni. Toți căutăm loc de cazare rezonabil, obiective turistice emblematice sau accesul rapid în anumite zone importante pentru călătorie, factorii sociali și clima, sunt de asemenea, esențiale atunci când alegi o destinație pentru vacanță, scrie publicația Forbes.com.

Maldive

Maldive reprezintă o destinație specială, potrivită pentru tine dacă iubești plajele cu nisip alb. Este o variantă îndepărtată de zona Europei, mai precis, se află în Oceanul Indian, dar este considerat kilometrul zero al relaxării depline și a culturii diverse.

De asemenea, ecosistemul de recif de corali e extrem de important pentru industria turismului din această destinație. Viața marină este unică, colorată și plină de surprize.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Travel | Vacation | Maldives (@maldiverss)

Tanzania

Bogăția elementelor naturale din Tanzania este greu de descris. Fauna acestei țări abundă de milioane de specii de antilope sălbatice. Rinocerii și zebrele se amestecă în câmpiile cu iarbă scurtă din craterul Ngorongoro. Este o destinație ideală pentru experiențe unice.

De asemenea, în zona de coastă, Tanzania este orientată spre Oceanul Indian și oferă plaje cu nisip alb și strălucitor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de TANZANIA SAFARI 🇹🇿 (@zanzibarislandsafari)

Japonia

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie