Pe aceiasi tema

Cazul de hărțuire ascuns de toată lumea fotbalului! „Toți jucătorii de la Universitatea Craiova știau!”

Fostul fotbalist Sebastian Chitoșcă a dezvăluit faptul că în perioada în care juca pentru FC Botoșani, fotbaliștii de la Craiova i-au transmis că antrenorul Craiovei e pe invers! În septembrie 2022, Devis Mangia a fost acuzat de doi jucători ai naționalei Maltei de „comportament sexual inadecvat”, scandal în urma căruia a fost suspendat de Federație și și-a dat demisia.

După câteva zile, mama lui Răzvan Popa, fost jucător de fotbal, l-a acuzat că i-a făcut mai multe avansuri fiului ei între 2017 și 2019, în schimbul cărora îl titulariza: „Îi făcea avansuri, s-a masturbat în fața fiului meu!”.

Fotbaliștii știau, dar nu au spus nimic!

Sebastian Chitoșcă a dezvăluit că jucătorii de la CSU Craiova știau de apucăturile antrenorului, dar nu au spus nimic! „Eram la Botoșani și jucam cu Craiova. Toți jucătorii de la Craiova știau de chestiile astea (n.r. despre Mangia), nu doar Popa. Mi-au spus băieții de la Craiova: «Bă, ăsta e «hau» (n.r. – aluzie jignitoare la orientarea sexuală a lui Mangia), toată lumea știe, să moară, să facă»”

Totodată, el îl critică pe Răzvan Popa de lașitate și ipocrizie.
„Ce faci, mă, nene? Când jucai de ce n-ai spus ce se întâmplă acolo? Ce frică? Nu există, nu te dă nimeni afară din țară, nu te omoară nimeni. Dacă nu accepți așa ceva, nu accepți din prima. Nu vorbim de un copil de 14 ani. Mie nu mi s-a părut corect. Categoric că ce a făcut antrenorul e scandalos, dar jucătorul a acceptat situația cât timp a jucat. Abia când n-a mai jucat nu a mai acceptat.”

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie