Pe aceiasi tema

Carmen Rădulescu, amintiri șocante din copilărie! „Mă bătea pe coloană să mor mai repede!”

Carmen Rădulescu face dezvăluiri cutremurătoare despre viața ei personală! Îndrăgita cântăreață a împlinit recent vârsta de 59 de ani și a ales să vorbească deschis despre episoadele dramatice din trecut care i-au marcat viața. Într-un interviu emoționant, Carmen a povestit că a fost adoptată la doar 9 luni, dar că nu a aflat acest lucru până la vârsta de 8 ani. „Nu mi-au spus din start că sunt adoptată”, a declarat ea.

Carmen Rădulescu, orfană

„Eu am fost lăsată la un cămin de copii până au venit părinții mei adoptivi și m-au luat, aveam 9 luni. Am avut una din cele mai fericite și mai împlinite copilării. Nu mi-au spus din start că sunt adoptată, am aflat pe la 8 ani. Asta prima dată. Eram singură acasă, a sunat telefonul, am răspuns și o voce de femeie mi-a zis ‘eu sunt mama ta’. Care mama? Știam că a mea e la serviciu.

Am închis telefonul și, când a venit mama, i-am povestit. S-a albit la față și mi-a zis că, data viitoare când mai sună, să-i transmit să ne lase în pace ca să nu chemăm Miliția” – a mărturisit Carmen Rădulescu

„Eu nu pot s-o numesc mamă, doar femeie!”

De asemenea, Carmen a dezvăluit că a avut o copilărie fericită, fără lipsuri, dar că a fost marcată de violența tatălui ei adoptiv. „Mă bătea pe coloană să mor mai repede!”, a mărturisit ea cu lacrimi în ochi. Însă nu numai tatăl ei adoptiv a fost violent cu ea, ci și fostul ei soț. Carmen a vorbit deschis despre acest episod dureros și despre faptul că a avut nevoie de mult timp și terapie pentru a se recupera.

„A mai sunat când aveam 11 ani, și apoi după. Eu nu pot s-o numesc mamă, doar femeie. Pe la 14 ani îi tot auzeam pe vecini vorbind, șoptind. Așa că m-am dus la mama și am întrebat-o direct dacă sunt adoptată. M-a luat în bucătărie și mi-a povestit tot, cum am fost bătută, abandonată, că nu am fost dorită. O asistentă a prins-o pe femeia care m-a născut că mă ținea cu capul în jos și mă bătea pe coloană, să mor mai repede. I-a zis ‘decât să o chinui mai bine o dai la o casă de copii’. Am aflat că aș avea și două surori, dar nu mă mai interesează acest subiect.” – a adăugat cântăreața, potrivit aceleiași surse.

„Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu!”

Dar nici după divorț lucrurile nu s-au liniștit, deoarece fostul soț și familia lui ar fi ținut-o pe artistă departe de băiatul ei. Citeşte şi: „Cinci ani m-a drogat ca să depind de el!”. Dramele cântăreței Mihaela Mihai „Nu doresc niciunei fete care să căsătoreşte să treacă prin ce am trecut eu şi să aibă o astfel de soacră. Nu-mi reproşez nimic, am făcut tot ce era omeneşte posibil să mă placă… La divorţ m-au întrebat în instanţă cu ce cresc copilul, am vrut când eram căsătorită să mă angajez, dar nu m-a lăsat. La divorţ m-au întrebat cu ce îl întreţin, automat copilul s-a dus la tată. Am trecut şi peste asta, am suferit ca orice mamă. La un moment dat nici nu voiau să mă lase să mă apropii (n.r. de copil)”, a dezvăluit cântăreața într-un alt interviu.
Cu toate acestea, Carmen Rădulescu nu s-a lăsat învinsă de viață și a luptat pentru a-și găsi fericirea. Ea își dedică acum timpul și energia muzicii și celor dragi din viața ei.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie