Pe aceiasi tema

Carmen de la Sălciua, sinceră despre OnlyFans!

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de manele din România! De această dată, ea a abordat subiectul fierbinte al OnlyFans-ului, chiar cu fanii ei de pe Instagram! Unii văd platforma ca pe o meserie, însă manelista nu este deloc de acord cu acest lucru. Ea merge des la mănăstire în ultima perioadă, și consideră că platforma destinată conținutului pentru adulți nu-și are locul în viața unui om.

,,Nu este normal ca o mamă să se pozeze în fața camerei…”

În ciuda potențialelor critici, Carmen de la Sălciua a fost sicneră pe tema subiectului OnlyFans, care a luat amploare. Tik Tokul este plin de live-uri cu reclamă la videochat, în care se încearcă ademenirea tinerelor cu promisiunea a sute de mii de lei!

,,Vreau să dezbatem împreună un subiect, care sunt sigură că va crea destul de multă controversă, păreri pro și contra, dar eu mi le asum. Aș vrea să discut despre platforma OnlyFans, care între timp s-a extins și pe TikTok.

Așa că oamenii cu mic cu mare pot să vadă orice, și cu siguranță, le vor apărea și aceste destrăbălări”, a spus Carmen de la Sălciua, pe InstaStory.

,,Fraților, OnlyFans-ul nu este o meserie, nu o mai promovați la rangul de meserie, nu mai scuzați aceste comportamente ca fiind parte din normal, nu fac parte din normal. Gândiți-vă la generațiile viitoare de copii care se vor naște și care vor trăi în această lume, unde perversitatea asta va ajunge la cote alarmante.

Nu este deloc normal ce se întâmplă, nu este normal ca o mamă să se pozeze în fața camerei și să îi spună copilului că pe viitor poate să facă și el. Nu intenționez să rănesc pe nimeni. Aș vrea doar să promovez ideea unei meserii și să cred că micuții care se vor naște vor crește într-o lume normală, cu principii și demnitate. Un lucru bine făcut și plăcut în fața lui Dumnezeu. Dumnezeu este supărat, faceți ceva greșit, de asta nu aveți liniște”, a mai spus Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie