Pe aceiasi tema

Bustul generos al Simonei Halep, priveliște mirobolantă pentru polițiști! „Era voluptoasă, iar polițiștii se holbau la ea!”

Toată lumea știe că Simona Halep (31 de ani) a trebuit să recurgă la mari sacrificii pentru a putea obține cele mai înalte culmi în tenis! Din cauza sânilor care erau prea mari, Halep a suferit dureri atroce de spate, care au făcut-o să ia o decizie pe care nu multe femei ar fi îndrăznit-o, și anume să îi micșoreze. Celebra tenismenă a recunoscut că a făcut cea mai bună alegere pentru cariera ei „Fără acea operație, nu aș fi ajuns în top!”

Privirile obraznice ale polițiștilor pe când era junioară

Simona Halep a lipsit de la Australian Open din cauza suspendării pentru dopaj, însă jurnaliștii de la Open Court nu au uitat de ea și au rememorat o întâmplare jenantă pe care a suferit-o în perioada junioratului, chiar la Australian Open! Halep juca împotriva Jessica Moore, iar reprezentanții autorităților nu s-au putut abține!

„Era voluptoasă, iar polițiștii se holbau la ea!” „Simona Halep era voluptoasă în perioada junioratului, iar doi polițiști au decis să-și petreacă pauza holbându-se la ea. Halep a pierdut în fața Jessicăi Moore în semifinale, după ce în sferturi trecuse de Anastasia Pavlyuchenkova”, menționează sursa citată.

Simona a început să impresioneze la Australian Open încă de pe vremea când era junioară! Românca a obținut cea mai importantă performană la „Antipozi” în anul 2018, atunci când a disputat finala împotriva danezei Caroline Wozkiacki, scor 6-7(2), 6-3, 4-6.

Simona Halep nu evită subiectul delicat: „Fără operație nu ajungeam în top”

„Despre operație, vreau să spun că nu am vorbit 7 sau 8 ani, am fost prea timidă să ating subiectul! A fost un subiect prea personal, așa că l-am ținut pentru mine, dar au trecut deja vreo doi ani de când împărtășesc cu ceilalți acest lucru. Încurajez toate fetele care se confruntă cu problema asta să urmeze exemplul meu! Pentru mine a fost un impediment pentru a juca tenis! Spatele mă chinuia în acele momente. Deci fără operație nu aș fi putut ajunge în top!”, a declarat Simona Halep.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie