Folosind acest site, sunteți de acord cu Politica de Confidențialitate și Termenii de Utilizare.
Accept

Femeiadeastazi.ro

Femeiadeastazi.ro oferă cititoarelor sale informații despre modă, frumusețe, sănătate, viața de cuplu, secretele vedetelor

  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina
Citeste si Budincă cu griș
Distribuie
Font ResizerAa

Femeiadeastazi.ro

Femeiadeastazi.ro oferă cititoarelor sale informații despre modă, frumusețe, sănătate, viața de cuplu, secretele vedetelor

Font ResizerAa
  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina
  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Femeiadeastazi.ro > Articole > Medical > Budincă cu griș
Medical

Budincă cu griș

Andreea Burghelea
Ultimul update: 2023/09/08 at 3:04 AM
Andreea Burghelea Published September 8, 2023
Distribuie
2 Min Read
Distribuie

Budincă cu griș este un desert delicios și ușor de preparat.

Iată o rețetă simplă de budincă cu griș:

Ingrediente:

  • 1 cană de griș
  • 4 căni de lapte
  • 1/2 cană de zahăr (sau îndulcitor alternativ, dacă doriți o variantă mai sănătoasă)
  • 1 lingură de unt
  • 1 linguriță de extract de vanilie (opțional)
  • Un praf de sare
  • 2 ouă
  • 1/2 cană de stafide sau alte fructe uscate (opțional)
  • Scorțișoară sau nucșoară măcinată pentru aromă (opțional)

Instrucțiuni:

  1. Începe prin a aduce laptele la fierbere într-o cratiță. Adaugă zahărul și un praf de sare și amestecă pentru a se dizolva complet.
  2. Când laptele fierbe, redu focul la minim și adaugă lent grișul, amestecând încontinuu pentru a evita formarea cocoloașelor. Continuă să-l gătești la foc mic timp de aproximativ 10-15 minute sau până când amestecul se îngroașă. Nu uita să amestecați în mod constant.
  3. După ce budinca de griș a ajuns la consistența dorită (aceasta trebuie să fie puțin mai subțire decât un piure), ia-o de pe foc.
  4. Adaugă untul și amestecă până când acesta se topește și se încorporează bine în budincă.
  5. Oprește focul și adaugă extractul de vanilie, dacă dorești, și ouăle. Amestecă rapid pentru a le incorpora în budincă. Dacă adaugi ouăle direct în amestecul fierbinte, asigură-te că amesteci bine pentru a evita coagularea lor.
  6. Dacă dorești, poți adăuga stafide sau alte fructe uscate la budincă pentru un gust mai bogat.
  7. Toarnă budinca de griș în forme individuale sau într-o formă mai mare unsă cu unt sau acoperită cu hârtie de copt.
  8. Lasă budinca să se răcească la temperatura camerei, apoi pune-o în frigider pentru câteva ore sau peste noapte pentru a se întări.
  9. Atunci când este gata, presară puțină scorțișoară sau nucșoară măcinată pentru aromă.

Această budincă cu griș este un desert clasic, cu o textură cremoasă și un gust reconfortant. Poate fi savurată caldă sau rece, iar dacă dorești, poți adăuga și fructe proaspete sau sirop de fructe pentru a o împrospăta. Poftă bună!

Este posibil sa iti placa

Revoluție în Sănătate. Se schimbă modul în care pacienții interacționează cu medicii

Rucsacul pentru sport și activități extrașcolare: ce trebuie să conțină pentru confortul copilului?

Importanța somnului pentru sănătatea fizică și mentală

Glutathione Lipozomal – secretul sănătății celulare și scutul tău hepatic

Top 8 tipuri de exerciții cu kettlebell pentru întregul corp

Andreea Burghelea September 8, 2023 September 8, 2023
Distribuie Articol
Facebook Twitter Email Print
Articol Precedent Salata de avocado, pentru un post delicios și sănătos
Urmatorul Articol Ciorbă de văcuță

Femeiadeastazi.ro

  • Acasa
  • Showbiz
  • Dragoste
  • International
  • Medical
  • Casa&Gradina

Despre

Femeiadeastazi este conceput ca un portal de știri și resurse dedicate femeilor moderne, oferind o gamă largă de subiecte, de la sănătate, frumusețe și modă, până la carieră, relații și parenting.

© 2023 Femeiadeastazi un website din familia Publyo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?