Pe aceiasi tema

Bogdan consideră că Irina nu-l place pe Alex! Deși o curtează, Irina se lasă greu de cucerit!

Bogdan nu o iartă pe Irina pentru nehotărâre și a avut mai multe remarci dure la adresa fostei iubite. De cealaltă parte, Alex continuă să tatoneze terenul și pare dornic de mai mult decât primește de la Irina.

Alex și Irina, noi discuții despre situația în care se află

”Ceva parcă mă oprește, după îmi zice mai du-te.”, a zis Alex. El spune că nu știa despre discuția dintre Irina și Vlad. ”Mi se părea normal să facă cum am făcut eu cu Bogdan. Am fost toți într-un cerc. Era frumos să avem toți 3 discuția. Nu am absolut nimic de împărțit.”, a mai adăugat concurentul.

Bogdan crede că Irina nu-l place pe Alex, dar invers există atracție. ”Nu cred că m-a plăcut nici pe mine. Când placi pe cineva, nu treci de la unul la altul”, a mai subliniat el.

”Nu, nu că e Bogdan. I-am zis lui Alex, ne-am grăbit să facem un cuplu și nu a mers. Dacă mergea, nu îl chemam pe Bogdan. Deloc nu ne cunoșteam.”, a zis și Irina.

Întrebată de ce crede că va funcționa relația de această dată, fata a explicat: ”M-am gândit că poate mă înțelegeam mai bine cu Bogdan, de asta l-am chemat.”

Alex susține că Irina îi este din ce în ce mai mult: ”De asta i-am zis, ridică bariera, mai cunoaște 5 Bogdani și să știu o treabă.” Bogdan a fost mult mai dur, el crede că Irina se gândea la el când se săruta cu Alex și îl avea în minte pe Alex când se săruta cu Bogdan.

Alex nu știe câtă răbdare poate avea cu Irina, în timp ce fata consideră că are nevoie de timp. ”Dacă o să faci așa, nu o să fie nimic”, a declarat concurenta de la Mireasa sezon 7.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie