Pe aceiasi tema

Bia Khalifa a depus plângere împotriva lui Fulgy la 12 noaptea!

După ce s-au bălăcărit în public, Bia Khalifa și Fulgy au ajuns la poliție! Cei doi își aruncă cuvinte grele și se amenință reciproc.

Bia Khalifa, război total cu Fulgy!

După despărțire, relația dintre cei doi s-a transformat într-un război mediatic. După ce a supărat-o, Bia Khalifa l-a dat în gât pe Fulgydirect la poliție, și a dezvăluit detalii picante despre relația lor. Dar Fulgy nu s-a lăsat și a făcut și el, la rândul lui, dezvăluiri explozive despre fosta lui iubită.

Dar lucrurile nu s-au oprit aici! Fulgy a început să o amenințe pe Bia Khalifa, iar aceasta nu a mai putut să tolereze și a mers la poliție, unde a depus o plângere împotriva lui Fulgy.

„E greu de suportat pentru mine să o văd pe sora mea amenințată. Bia a pus pe story o mică parte din amenințările pe care le primește, restul le avem înregistrate, dar nu putem să le postăm. Pentru tot ce s-a întâmplat am mers la poliție. Nu am găsit nicio cale amiabilă, legea e lege și noi am încercat să fim oameni”, a declarat Joanna, sora Biei Khalifa.

Bia Khalifa, amenințată de Fulgy!

Bia Khalifa a fost nevoită să facă publice mesajele de amenințare și intimidare primite de la fostul partener pentru a-i convinge pe toți că nu minte. Mesajele sunt de-a dreptul înfiorătoare și blondina susține că a făcut publice doar o mică parte din ceea ce a primit.

Ai pus la presă de faza cu Milano, ți-am zis să nu mai zici la nimeni, că te caut și eu am spate în tot Bucureștiul. Hainele nu o să le primești că nu meriți lucrurile și își promit că o să-ți fac probleme mari. Au început deja. Nu înțelegi că presa nu o să creadă o onlyfanistă și e de partea mea?

Toată presa o să mă creadă pe mine și nu-ți dau bani nici pe amendă, nici pe laptop și nici nu-mi pasă de plângerea penală din Italia, că oricum eu merg în State dacă e, nu în Italia la săraci.” este doar unul din mesajele revoltătoare primite de Bia Khalifa din partea fiului Clejanilor!

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie