Pe aceiasi tema

Bassam, pierderi tragice în familie! Cutremurul din Turcia le-a luat tot!

Bassam, cunoscut drept hairstylist-ul vedetelor, provine din Alep, oraș devastat de cutremurul care a pus la pământ mai multe localități din Siria și Turcia.

Familia lui Bassam și-a găsit sfârșitul sub dărâmături!

Orașul sirian Alep nu a fost nici el ocolit de tragicul eveniment! Familia lui s-a aflat sub dărâmăturile cutremurului, care a atins 7.8 grade pe scare Richter aproape o zi! Acest incident tragic i-a răpit un verișor, soția acestuia, dar și cei cinci copii ai lor! Vizibil emoționat, Bassam a descris felul în care și-au găsit sfârșitul rudele sale.

„Familia mea, în afară că a stat 24 de ore, panicați și speriați mai avea puțin li cădea casa peste ei. A murit un verișor cu 5 copii, cu soția. În afară de asta, noi mai avem și rude în Turcia, apoi un nepot care a murit, a murit și tatăl lui. A murit și el cu încă 5 copii. Toți sunt morți, Și i-au scos, abia ieri am aflat. La niște verișori care au stat în zonele cu mai multe blocuri și acolo a căzut tot. Adică jumătate de Alep este la pământ. Alep, orașul de unde provin a fost cel mai distrus. După ce că abia am scăpat de război după 12 ani de zile, acum a venit și cutremurul ăsta”, a spus Bassam.

Mai bine război decât cutremur!

Bassam, dar și părinții lui, consideră că războil din Siria este mai ușor de suportat decât această tragedie internațională!
„Sunăm în fiecare zi să ne interesăm de ei, dacă sunt ok, dacă nu. Acum stau panicat în cazul în care nu răspuns, dacă nu au răspuns o oră, deja suntem foarte panicați pentru că nu se știe ce îi așteaptă. Îți dai seama că au căzut blocurile. Noi ne contactăm prietenii, neamurile și prietenii apropiați și când nu îți răspund înseamnă că au murit. Nu puteai să îți dai seama, pentru că până să îi scoată pe unii, pe alții să vadă autoritățile ce și cum, blocul al cui era. Crede-mă că este foarte greu. Vorba mamei este, este mai ușor un război decât cutremurul care a venit”.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie