Pe aceiasi tema

Baboiash, marcat de dramele din familie! Tatăl era să se înnece!

Baboiash, pe numele lui real Florin Baboi, este un cântăreț de muzică lăutărească și manele din București. Necazurile prin care a trecut el, dar și familia lui, l-au făcut să se apropie de Dumnezeu.

„Minunile astea tocmai de aia se întâmplă, pentru că nu ne gândim la ele. Dumnezeu ne bucură și ne atrage atenția că există minuni. În urma pierderii tatălui meu am devenit foarte credincios. Am incepurt chiar să mă rog la Dumnezeu. Cele mai bune lecții le găsești în credință.”, a declarat Baboiash.

Tatăl lui Baboiash era să se înnece!

Manelistul a relatat și un moment care putea fi tragic, acela în care tatăl său și-a înghițit placa dentară. A fost momentul în care l-a simțit rece!

„Tatăl meu și-a înghițit placa, asta în urma cu trei ani. El înainte să se ducă a avut probleme de concentrare. Am încercat să ii scot, însă nu am putut. L-am pierdut pentru că l-am sărutat pe frunte, iar buzele mele l-au simțit rece. L-am lăsat jos că pe o scândură, am ieșit afară și am început să plâng. L-am sunat pe fratele meu să nu mai vină, am sunat la salvare să nu se mai grăbească dacă nu au făcut-o pana atunci. M-am rugat la Dumnezeu. Ce am simțit a fost unic. Când m-am întors, mamă mi-a făcut semn că tată și-a revenit la față.”, a dezvăluit artistul.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie