Pe aceiasi tema

Atletul paralimpic Oscar Pistorius, aproape de libertate! Și-a ucis fosta iubită acum zece ani!

Atletul paralimpic Oscar Pistorius (36 de ani) a ucis-o pe Reeva Steenkamp în 2013 chiar de Ziua Îndrăgostiților. Au trecut zece ani de la macabrul eveniment, iar autoritățile consideră că atletul s-a reabilitat și sunt gata să îi dea drumul în libertate!

De ce a fost închis Oscar Pistorius?

Oscar Pistorius a susținut că a omorât-o pe Reeva Steenkamp, crezând că ea ar fi fost de fapt un hoț, care voia să-i prăduiască casa. Pentru a fi sigur că „hoțul” nu va scăpa, el a tra de patru ori cu pistolul prin ușa de la baie, iar tânăra a murit pe loc.

În 2013 a fost încarcerat, primind sentința de ucidere din culpă, care a fost comutată la omor calificat după doi ani. Inițial, Oscar Pistorius primise cinci ani, după care i s-au dat 15.

Au trecut zece ani de la tragicul eveniment, iar Oscar Pistorius este gata să-și reia viața, fiind descris de gardieni drept un „deținut exemplar”. Audierile pentru eliberarea acestuia vor avea loc în martie 2023.

Părinții Reevei Steenkamp, șocați de veste!

După ce au aflat că Oscar Pistorius va fi eliberat, părinții Reevei Steenkamp au lăsat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

„Oamenii care şi-au pierdut copii ştiu că este nevoie de mult timp pentru a-ţi reveni cât de cât şi pentru a înţelege că nu vor mai fi prin preajmă”, a spus June Steenkamp, într-un interviu pentru Good Morning Britain de la ITV, acordat chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, la 10 ani de la moartea fiicei.

„O iubim atât de mult şi ne este dor de ea. O parte din viaţa noastră a dispărut. O vom vedea într-o zi, asta aşteptăm cu nerăbdare”, a mai spus ea.

Oscar Pistorius a devenit primul atlet cu ambele picioare amputate care a participat la o cursă olimpică pentru persoane fără dizabilități, la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012. El avea o stare materială extraordinară, încasând peste un milion de euro pe an din afacerile deținute de familia sa.

El a fost sponsorizat de companii mari precum Nike, Osur, BT, Oakley și Thierry Mugler, reușind să strângă o avere de 10 milioane de euro.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie