Pe aceiasi tema

Andrei Aradits a divorțat după 17 ani de căsnicie! „Azi am fost prima oară la psiholog!”

Un alt cuplu de celebrități din lumea mondenă se desparte! Andrei Aradits (49 de ani), unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la televiziune, cunoscut pentru rolurile sale în emisiuni precum „Te cunosc de undeva” (Antena 1), a dezvăluit că a divorțat după 17 ani de căsătorie. În cadrul podcastului „Vorba lu’ Jorge”, actorul a vorbit și despre alte traume din copilărie, precum experiența dintr-un cămin de copii și despărțirea părinților.

„Ai mei au divorțat atunci când eram foarte mic și cred că am stat o iarnă la un cămin săptămânal. Am de acolo unele dintre cele mai triste amintiri din copilăria mea”, a povestit Andrei Aradits.

Andrei Aradits a divorțat!

În cadrul interviului, Andrei Aradits a dezvăluit că divorțul a fost cauzat de problemele emoționale din copilărie, iar relația cu fiul său, Eric, a fost afectată de acestea. Însă, actorul a subliniat că, în ciuda tuturor dificultăților, el și fosta sa soție au rămas prieteni apropiați și își cresc împreună fiul.

„Am divorțat. De Dragobete ne-a venit termenul la judecătorie. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo șase luni, face yoga. Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are BAC-ul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, frate, aș fi folosit scuza asta.(…) E mai deștept de atât… E mult mai înțelept decât mă așteptăm! Cred că e mai deștept decât eram eu la vârsta lui! Adică sigur e! Eu mai am o doză de bezmeticeală pe care încă o mai car după mine și acum. Am fost și la psiholog cu el”, a spus Andrei Aradits.

Actorul l-a luat total prin surprindere pe Jorge cu toate aceste declarații despre viața sa privată, mai ales că relatările scoteau la iveală traume emoționale puternice. „Cred că lucrurile dacă se termină, e bine să le termini frumos și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut pentru podcastul următor”, a mai adăugat Aradits.

Jorge l-a întrebat pe invitatul său dacă se descurcă singur cu banii, iar acesta a răspuns: „Am intrat în rezerve, dar da!”. Urmează, ce e drept, o perioadă solicitantă pentru actor, căci fiul său, Eric, care este și el pasionat de actorie, dorește să studieze în străinătate, în Irlanda.

După despărțire a avut momente de nesiguranță: „Am fost la psiholog și mi-am făcut cont pe Tinder”

Aradits și-a deschis sufletul în dialogul cu Jorge din toate punctele de vedere, căci a avut multe momente în care s-a autocriticat. „Am aproape 50 de ani, fac în curând aproape o jumătate de secol și mi-am dat seama că am un reflex imbecil îngrozitor de autoritate, am un reflex de rebeliune adolescentină. Dacă îmi spui ceva, primul meu gând e să mă opun”, a mai spus el.

Despre perioada prin care trece, actorul a punctat faptul că a apelat la specialiști pentru a gestiona mai ușor separarea de soție. În plus, a recunoscut că a căutat validare inclusiv pe aplicațiile de dating, făcându-și cont pe Tinder și mergând la întâlniri. „Azi am fost prima oară la psiholog. Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că și pe Tinder am căutat validare. Da, dar am renunțat între timp. Am avut întâlniri. Dar știi de ce aveam nevoie, de validarea faptului că uite, la 50 de ani încă mai sunt posibil și am zis că «ok, lumea mă place». Doar că, la un moment dat s-a îndrăgostit o fată de mine și am azi că nu, gata… Ca ea să mă placă, trebuie să o plac eu mai întâi pe ea. Dacă eu o plac pe ea, ea o să mă placă și atunci eu o să mă simt mai bine!”.

I-a plăcut mult la „Te cunosc de undeva”

De asemenea, AndreI Aradits i-a povestit lui Jorge și despre impasurile din zona profesională. A explicat de ce a fost nevoit să renunțe la participarea ca membru al juriului în emisiunea-concurs „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1.

„Mi-ar fi plăcut la nebunie să fac și «Vlad», și «Te cunosc de undeva», dar nu m-au lăsat… «Te cunosc de undeva» mi-a fost un proiect foarte drag, dar la un moment dat mă plictisisem, pentru că eu eram juratul actoriei, dar se putea naște întrebarea «Mă, dar băiatul ăsta în ce joacă el, de jurizează așa actoria?»”, a mai povestit actorul, căruia i-ar plăcea să se reîntoarcă din nou că jurat la celebrul show de transformări de la Antena 1.

Și-a cunoscut soția pe platourile de filmare

Andreea Vânătoru, fosta soție a lui Andrei Aradits, a absolvit și ea UNATC, dar în secția de teatrologie, nu actorie. Ea s-a reorientat spre yoga și a devenit instructor de yoga din pasiunea sa pentru sport. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, în timpul producției serialului „În familie” în 2002, unde lucra și Andreea în producție. S-au căsătorit pe 3 iulie 2004, iar un an mai târziu, pe 16 iunie 2005, a venit pe lume băiatul lor, Eric.

Cu cine a colaborat Andrei Aradits?

Andrei Aradits a colaborat cu cele mai importante televiziuni din România, jucând în seriale precum „Lacrimi de iubire” și „Iubire ca în filme” difuzate de postul ACASĂ sau „Narcisa sălbatică” și „Te cunosc de undeva” difuzate de Antena 1. În 2020, a avut un rol de succes în filmul „Neidentificat”, regizat de Bogdan George Apetri și în 2021 a jucat în „Dirijoprul tăcerilor”, regizat de Ovidiu Georgescu. Se pare că Andrei Aradits are un nou contract cu Antena 1 și se concentrează mai mult pe proiectele de cinematografie.

Cu toate acestea, fanii și colegii de breaslă sunt surprinși și întristați de despărțirea actorului de soția sa, iar mulți speră că cei doi vor găsi fericirea împreună sau separat în viitorul lor.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie