Pe aceiasi tema

Andreea Spătaru, dată afară din televiziune! Scandalul care i-a fost fatal!

Andreea Spătaru, fosta asistentă tv care a făcut senzație pe micile ecrane, s-a retras din lumea mondenă și a fost nevoită să renunțe la televiziune! Decizia a venit acum câțiva ani, când frumoasa blondină a hotărât să se dedice familiei și să nu mai apară în showbiz-ul autohton.

Andreea Spătaru, pictoriale incediare!

Andreea Spătaru a fost una dintre cele mai râvnite femei din România, cu un corp de invidiat și un farmec aparte. A pozat nud în revistele pentru bărbați de mai multe ori, chiar și atunci când era însărcinată, șocând întreaga țară. Cu mai mulți bărbați celebri din România, Andreea a fost protagonistă a multor scandaluri și controverse în presa mondenă.

Dar acum, acea perioadă a rămas în urmă, iar Andreea Spătaru este o femeie matură și înțeleaptă. De când a devenit mamă, aceasta este dedicată familiei și afacerilor sale peste hotare, unde se pare că are mare succes!

Cu toate acestea, fosta asistentă tv nu a uitat de fanii săi și îi surprinde cu poze extrem de sexy pe rețelele de socializare. Deși nu vrea să mai fie în lumina reflectoarelor, frumoasa blondină nu poate să nu atragă atenția.

Ce spune Andreea Spătaru despre scandaluri?

Andreea Spătaru a fost protagonistă a multor scandaluri de amploare în lumea mondenă autohtonă, iar unele dintre ele au adus-o în centrul atenției publicului. Scandalurile nu au lipsit nici pe parcursul anilor. Andreea Spătaru și-a acuzat unul dintre iubiți, pe Ion Boschet, de acte de violență, iar un alt partener de viață a avut probleme cu legea.

Însă acum, fosta asistentă tv este extrem de fericită alături de soțul ei, Sorin Marica, cu care este căsătorită de mai mulți ani. Cei doi se bucură din plin de rolul de părinți și se ocupă de afacerile lor cu multă dăruire.

„Mie tocmai asta mi-ar plăcea: să fiu o mamă tânără. Ei bine, ai mei exact asta nu vor și mi-au zis că nu vor să fac acum copilul. Dar, la acest capitol, nu contează ce zic ei. Este viața mea.”, declara în urmă cu câțiva ani blondina.

 

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie