Pe aceiasi tema

Andreea Raicu, sfaturi pentru o vacanță relaxantă! Vedeta și-a luat o binemeritată vacanță chiar în Thailanda!

Andreea Raicu a știut cum să se bucure de o vacanță de vis în Thailanda, unde a făcut ceva ce niciuna dintre dive nu ar avea curajul să facă. Celebra prezentatoare TV (45 ani) s-a retras din lumea agitată și stresantă, chiar și de telefon, pentru două săptămâni, pentru a se bucura de peisajele exotice și de soarele fierbinte de acolo.

Andreea Raicu, relaxare totală!

„Vacanța pentru mine înseamnă liniște, deconectare, răsfăț și iubire! Să am libertatea să pot face ce vreau, ce vor corpul și sufletul meu. După o perioadă dificilă am nevoie întotdeauna de liniște – să îmi odihnesc corpul, să nu mă grăbesc nicăieri, să fac totul în ritmul meu, fără niciun alt plan decât cel ghidat în interiorul meu.

„Deconectare de la tot și conectare la mine și la ceea ce trăiesc acolo unde sunt. Deconectare de la telefon, cu tot ce aduce el. Să mă las răsfățată, să mă prostesc, să râd, să merg în picioarele goale peste tot și într-o pereche de pantaloni scurți fără să îmi pese de nimic, să mănânc orice îmi place și oricând simt. Am nevoie de iubirea care mă face să mă apropii mai mult de mine și de lucrurile simple. Iubirea pe care o simt în mod autentic și necondiționat. Asta îmi place să simt în vacanță. Au fost două săptămâni în care nu am făcut decât să îmi odihnesc mintea și corpul. Mi-am închis telefonul și am avut unul separat, pentru urgențe”, a notat frumoasa vedetă.

Andreea Raicu, fără acces la rețelele de socialziare!

Deși a fost departe de rețelele de socializare și nu a avut acces la telefon, Andreea Raicu a impresionat pe toată lumea cu cele mai sexy poze de pe plajă, unde apare în costume de baie care îi pun în evidență formele apetisante, după cum se poate observa din fotografiile postate pe internet. Dar asta nu este totul! Andreea Raicu a dat dovadă de curaj și a postat o imagine în care apare goală într-un pat, în timp ce făcea yoga în poziția de spate. Vedeta emană senzualitate și rafinament prin toți porii, iar fotografia a atras imediat atenția fanilor săi.

„Nu am avut acces la Instagram, e-mail și nici numere de telefon. Am fost liberă să mă bucur de liniște, de cărți (am citit 3), de soare, de masaje, de somn, de apă, de nisipul alb, de mâncarea incredibilă. M-am plimbat pe plajă, am făcut yoga, am meditat, am râs mult… Am făcut ce aveam nevoie”, a mai adăugat Andreea Raicu despre vacanță în Thailanda.

Andreea Raicu a explicat în postările sale de pe rețelele sociale că a ales să se relaxeze și să se deconecteze pentru a-și reîncărca bateriile și pentru a se simți bine cu ea însăși. Ea a adăugat că este important să avem grijă de sănătatea noastră mentală și emoțională, iar yoga și meditația au fost un ajutor de nădejde în acest sens.

Cu această ocazie, Andreea Raicu a dovedit încă o dată că este una dintre cele mai curajoase vedete din showbiz-ul autohton, care nu se teme să-și expună corpul și să-și arate latura senzuală și seducătoare. Fanii au rămas impresionați de frumusețea și eleganța sa, iar pozele sale au devenit virale pe internet, adunând mii de aprecieri și comentarii pozitive.

„Feminitatea ține de felul în care te simți, nu de cum arăți! (…) Eu am început să mă simt feminină abia după vârsta de 40 de ani! Deși am mai făcut ședințe foto dezbrăcată târziu m-am simțit bine în pielea mea…”, a mai spus Raicu la un moment dat.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie