Pe aceiasi tema

Andreea Raicu s-a săturat de cearcăne și le-a declarat război! Cu ce scapă de ele vedeta?

Andreea Raicu este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România, dar chiar și ea se confruntă cu problemele de ordin estetic. Cu toate acestea, Andreea nu se lasă doborâtă și a început o luptă împotriva cearcănelor și pungilor de sub ochi care îi afectează aspectul.

Andreea Raicu a găsit o cremă miraculoasă!

Potrivit vedetei, metoda pe care a ales-o în această „război” dă rezultate. Se pare că Andreea a descoperit o cremă miraculoasă care poate fi găsită în farmacii și care acționează în trei-cinci minute. Ea se numește Remescar. Efectul durează între opt și zece ore, iar avantajul este că poate fi folosită și cu machiaj, astfel încât efectul să dureze între 8-10 ore. Dacă nu se folosește machiaj, efectul durează mai mult de 10 ore.

Specialiștii recomandă această cremă pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru bărbați. Se poate aplica timp de patru săptămâni în continuu, cu două săptămâni de pauză. Pentru a obține cele mai bune rezultate, Andreea folosește crema dimineața, astfel încât să poată bucura de aspectul său impecabil pe tot parcursul zilei.

Andreea Raicu este cunoscută nu doar pentru frumusețea ei, ci și pentru viața ei personală tumultuoasă. De-a lungul anilor, în patul și inima vedetei TV și-au făcut loc numai bărbați celebri, cum ar fi Tudori Chirilă, Cristian Chivu sau Horia Tecău. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a reușit să o ducă la altar sau să îi ofere ceea ce-și dorește mai mult o femeie: un copil.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie