Pe aceiasi tema

Andreea Marin s-a rotunjit și s-a făcut blondă! O mai recunoașteți?

Deși a trecut prin trei divorţuri, Andreea Marin duce acum o viață perfectă cu Adrian Ionuț Brâncoveanu, consulul României în Libia. Ea e bucuroasă că s-a întors din Africa, acolo unde el a stat doi ani și a avut ocazia să învețe secretele cele mai adânci ale africanilor! În timpul liber, iubituli-a făcut partenerei lui toate poftele, finalul fiind, de-a dreptul incendiar!

Andreea Marin și Adrian Ionuț Brâncoveanu s-au relaxat la mall Băneasa, într-un restaurant autentic grecesc. Acolo au petrecut câteva zeci de minute. Iubitul a achtat nota de plată. După ce au plecat, s-au ținut de mână!

Andreea Marin, despre relația cu Ionuț Brâncoveanu: “A meritat așteptarea!”

Andreea Marin și Ionuț Brâncoveanu au făcut sacrificii pentru a-și menține relația, mai ales că doi ani bărbatul a locuit în Africa! Acum că stau amândoi în România, au timp să o facă zilnic!

“Trăim împreună și ne construim o viață unul alături de celălalt și e tare frumos. Nu vreau să intru în detalii, pentru că vreau să păstrez intimitatea noastră, dar, pe de altă parte, a meritat așteptarea. Construim și fizic și construim o viață împreună”, a declarat, în luna martie, Andreea Marin.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie