Pe aceiasi tema

Andreea Marin era să se sinucidă!

Andreea Marin, cunoscuta prezentatoare a show-ului Surprize Surprize care făcea furori la începutul anilor 2000, a dezvăluit faptul că s-a gândit să se sinucidă când fiica sa, Violeta, era doar un bebeluș. Acel gând necurat i-a trecut în perioada în care Mădălina Manole s-a sinucis. Tot televizorul a fost cel care a salvat-o; dezbaterile care au avut loc atunci au făcut-o să realizeze că avea aceleași simptome ca fosta cântăreață

Pentru a ameliora simptomele depresiei post-natale, Andreea Marin a apelat la ajutorul unui specialist. „Am înțeles că trebuie să recunosc: depresia nu e o vină, este o boală. E greu detectabilă, ca să zic așa, mai ales de cel în cauză. Nu are semnale atât de clare și uneori nu vrei”, a explicat vedeta.

Ce simptome avea Andreea Marin?

„Zâna” a declarat că avea insomnii și era foarte nefericită fără motiv. „Semnele că suferi de depresie pot fi și nemulțumire față de noi înșine sau de persoanele din jurul nostru. Recomandarea fostei prezentatoare de televiziune este să te adresezi unui specialit în cazul în care suferi de aceste simptome pentru că este o boală care evoluează rapid și te poate conduce la sinucidere, precum a fost cazul Mădălinei Manole. Chiar dacă pare o soluție pe moment, sinuciderea nu este varianta corectă!”

„Mi se pare o prostie, cum să îți iei viața pentru atâta lucru? Dar tu ești un univers închis în acel moment, și furtuna aceea interioară ți se pare că îi scapi pe ceilalți de o povară, povara care devii tu în momentul în care îți iei viața. Repet: acesta nu trebuie să fie un sfârșit, o decizie, se poate trăi atât de frumos și după o depresie. Eu cred că sunt un exemplu. Ba da, și eu ajunsesem într-un stadiu avansat. Aveam astfel de gânduri. Asta m-a speriat, aveam copil mic, bebeluș”.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie