Pe aceiasi tema

Andreea Bănică își susține fiica să-și facă o operație de mărire a sânilor!

La 43 de ani și cu doi copii, Andreea Bănică este una dintre cele mai sexy artiste din România! Vedeta arată senzațional, dar, cu toate acestea, consideră că mai este nevoie să-și facă unele „îmbunătățiri” de ordin estetic!

Andreea Bănică este foarte activă pe Instagram și își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. Ce n-au aflat aceștia, probabil, este că frumoasa cântăreață intenționează să apeleze la serviciile unui medic estetician, dar nu se știe când, poate după ce își va mai face puțin curaj. Prezentă la un eveniment organizat de o clinică de beauty și estetică, Andreea Bănică a fost întrebată dacă anul acesta își dorește să schimbe ceva la corpul ei ei, dacă găsește medicul potrivit, care să o ajute să obțină rezultatele dorite.

N-ar zice nu dacă fiica ei şi-ar dori o operaţie estetică!

Ce va face frumoasa vedetă şi cum va reacţiona dacă într-o zi fiica ei, Sofia, va veni la ea şi îi va cere sfatul pentru o anumită operaţie estetică, poate o mărire de sâni? “Eu am să o susţin în tot ceea ce vrea ea să facă şi mai ales dacă îşi doreşte să fie sănătoasă şi frumoasă. Deja văd că sănătoasă îşi doreşte să fie pentru că am lucrat de anul trecut la psihicul ei, în privinţa mâncării, să mănânce cât mai sănătos şi văd că  începe să aibă grijă, începe să devină  mult mai atentă.

Uşor-uşor creşte şi ea, se maturizează, a văzut la TV nişte reportaje interesante despre mâncare, ce trebuie să mănânci ca să fii  sănătos, în privinţa asta nu trebuie să îmi mai fac probleme. În privinţa frumuseţii, de ce nu, dacă ea are nevoie de ceva, dar nu cred că va avea mare nevoie, deja o văd, s-a schimbat, devine adolescentă, îi cresc sânii, o văd înspre bine, are un corp frumos, nu ştiu dacă va avea nevoie de ajustări! Eu nu cred, dar vom vedea, poate mă moşteneşte pe mine, până acum a fost OK. Eu m-aş bucura să ia doar ce e bun de la mine”, a mai spus Andreea Bănică despre fiica ei de 13 ani, Sofia.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie