Pe aceiasi tema

Andreea Bănică, criticată pentru ținuta provocatoare! Răspunsul tăios al cântăreței nu s-a lăsat așteptat!

Andreea Bănică a ales să poarte o ținută mai provocatoare, iar acest lucru i-a atras imediat critici. Ea a ținut să-și jignească fanii, considerând că e normal să porți rochii decoltate și scurte. Andreea Bănică le-a arătat ce înseamnă să fii „vedetă” în România!

Cântăreața vrea să se laude cu corpul ei tonifiat după ce a născut doi copii, și de aceea se îmbracă tot timpul mulat.

Andreea Bănică, criticată după ce a purtat o ținută vulgară

Andreea Bănică s-a pozat provocator, a pus imaginea pe Instagram, după care și-a întrebat fanii ce părere au. Dacă unii au complimentat-o, alții i-au atras atenția că este vulgară! Ea și-a ieșit din fire, și le-a transmis un răspuns prin care dă de înțeles că ar urma un obicei băbesc!

”Îmi place rochia! Dacă aș purta în fiecare sambătă așa ceva @lucianmitrea (n.r. soțul ei) nu s-ar supăra. Vouă vă place?”, a scris Andreea Bănică pe contul ei personal de Instagram.

”Mie nu. Dar gusturile nu se discută.”, a scris urmăritoare pe rețelele de socializare.

”Cred, voi acolo aveți fustele până la genunchi, așa ești obișnuită. Înțeleg perfect sentimentul.”, i-a răspuns Andreea Bănică

Andreea Bănică, criticată că folosește filtre!

Andreea Bănică a mai fost criticată pe Instagram că își editează pozele, iar vedeta a ținut să le răspundă și lor.

”Nu văd nici o disproporție, nu am stricat nimic. Nu am nevoie de modificări! Poate un faceapp uneori când lumina este proastă. Este o poză de sus făcută cum îmi place mie. Este un truc care mă face să par mai slabă, nu mă intereseaza să mă lungesc. Voi ar trebui să studiați mai mult înainte să vorbiți!

O femeie scundă, slabă, trebuie pozată de jos ca să pară mai mare și mai lungă, iar una ca mine cu forme, voluptoasă, trebuie pozată de sus să pară mai slabă. Disproporția nu este cazul la mine pentru că ma știu toți, m-au tot văzut peste tot. Nu sunt un “influencer” apărut peste noapte pe care lumea nu l-a vazut vreodată! Eu asta sunt! Ai imagini cu mine pe youtube și google câte vrei de cand m-am lansat și până acum.

Au trecut foarte mulți ani de atunci, corpul meu a suferit modificări în urma sarcinilor târzii și da, sunt tare mandră de el neoperat, nemodificat! Nu ca aș avea ceva împotrivă. Sa știi ca se poate sa arăți bine și fără modificări!”, a scris Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie