Pe aceiasi tema

Andreea Bănică: „Am avut sâni frumoşi de mică!”

La 43 de ani și cu doi copii, Andreea Bănică este una dintre cele mai sexy artiste din România! Vedeta arată senzațional, dar, cu toate acestea, consideră că mai este nevoie să-și facă unele „îmbunătățiri” de ordin estetic!

Andreea Bănică este foarte activă pe Instagram și își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. Ce n-au aflat aceștia, probabil, este că frumoasa cântăreață intenționează să apeleze la serviciile unui medic estetician, dar nu se știe când, poate după ce își va mai face puțin curaj. Prezentă la un eveniment organizat de o clinică de beauty și estetică, Andreea Bănică a fost întrebată dacă anul acesta își dorește să schimbe ceva la corpul ei ei, dacă găsește medicul potrivit, care să o ajute să obțină rezultatele dorite.

Andreea Bănică își dorește să-și ridice sânii

Andreea Bănică a dat un răspuns sincer, aşa cum ne-a obişnuit: “De ceva vreme mă gândesc la o schimbare în viaţa mea, la o necesitate până la urmă… Mă gândesc la o operaţie, nu de mărire de sâni, de ridicare poate, sau nu ştiu, mă tot gândesc, o intervenţie de susţinere a sânilor, pentru că eu am avut nişte sâni frumoşi de mică şi este o parte a corpului pe care am iubit-o mereu.

Mama Natură m-a înzestrat cu ce a trebuit, am fost norocoasă din punctul ăsta de vedere, doar că după naşteri, normal că se schimbă şi aspectul lor şi atunci mă gândesc, pentru viitor, pentru că înaintez în vârstă, să fac ceva să îi susţin. Încă mă documentez, încă îmi caut doctori şi tot aşa. Sunt într-o continuă informare! Sunt o tipă căreia îi lipseşte curajul în privinţa asta, mi-ar plăcea să am nişte prietene care să mă încurajeze în fiecare zi, să zică «Fă-o».

Eu încurajez pe toată lumea şi, de ce nu? Dacă poţi să fii mai frumoasă, de ce să nu faci nişte ajustări sau nişte schimbări? La mine e vorba de o necesitate. Nu îmi doresc sâni mai mari, nu mi-am dorit niciodată”, a povestit Andreea Bănică într-un interviu pentru emisiunea Exclusiv VIP, a lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Şi-a operat nasul anul trecut

Chiar dacă Andreea Bănică are un corp de invidiat, artista nu se mulțumește cu atât și își dorește să arate și mai bine! Ea a dezvăluit că și-ar putea face intervenții estetice în viitor, dar numai dacă fiica sa va dori la fel.

Pentru că timp de 5 ani s-a confruntat cu o deviație de sept care i-a cauzat unele probleme de respirație, Andreea Bănică a decis vara trecută să facă o schimbare în viața ei și să se opereze la nas. Cu această intervenție, vedeta și-a îmbunătățit nu doar aspectul fizic, ci și sănătatea.

”Urmează, în curând, să fac o operaţie la care m-am gândit foarte mult timp şi pe care nu aş fi vrut s-o fac vreodată.(…) Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviaţie de sept care nu mai poate fi amânată”

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie