Pe aceiasi tema

Andreea Antonescu, decolteu amețitor la America Express. Concurenta nu reușea să îmbrace rochia din cauza bustului

Andreea Antonescu a cucerit inimile tuturor cu decolteul ei amețitor la America Express! Concurenta a fost îmbrăcată într-o rochie de mireasă care i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Chiar și ceilalți concurenți au rămas uimiți de frumusețea și sex-appeal-ul Andreei Antonescu.

Cu toate că rochia de mireasă era o alegere îndrăzneață, Andreea Antonescu a reușit să se descurce și să arate absolut fabulos! Cu un bust generos și o privire provocatoare, vedeta a reușit să pună în valoare fiecare centimetru al corpului ei perfect.

Dar nu a fost ușor pentru Andreea Antonescu să îmbrace această rochie de mireasă. Din cauza bustului ei, aceasta a întâmpinat probleme mari la proba de îmbrăcăminte. Cu toate acestea, vedeta a reușit să o poarte și să arate absolut magnific!

Andreea Antonescu a făcut echipă cu Puya

Andreea Antonescu a format o echipă puternică cu Puya, iar cei doi au reușit să facă față tuturor provocărilor de la America Express. Cu toate că rochia de mireasă era grea și voluminoasă, Andreea Antonescu a reușit să meargă și să se miște cu ușurință.

„Asta cu rochia care nu se încheie nu s-a născut de ieri, de azi. E o chestie pe care o știu de când eram mică. Dacă aici îmi vine, la talie mi-e mare, sau invers. De un crăciun, am primit un tricou de care scria „vă rog să vă uitați în ochii mei atunci când vorbim”, a spus America Express.

În timp ce Andreea Antonescu a arătat absolut fabulos în această rochie de mireasă, vedeta a trebuit să țină rochia cu mâinile pentru a nu cădea. Cu toate acestea, acest lucru nu a împiedicat-o să strălucească și să impresioneze publicul cu frumusețea și sex-appeal-ul ei incredibil.

În concluzie, Andreea Antonescu a reușit să pună în valoare bustul ei generos și să arate absolut fabulos în această rochie de mireasă! Cu o echipă puternică și o atitudine sexy, vedeta a cucerit inimile tuturor și a impresionat cu frumusețea ei incredibilă.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie