Pe aceiasi tema

Anca Țurcașiu atacă modul în care se pozează fetele pe Internet, folosesc filtre și apelează chiar la operații estetice! „De ce nu sunteți normale?”

Anca Țurcașiu a lansat un atac dur la adresa fetelor din ziua de azi! Vedeta din showbiz-ul românesc este deranjată de modul în care se pozează tinerele pe rețelele sociale și a decis să ia atitudine. Anca Țurcașiu avertizează că fetele au uitat de naturalețe și apelează tot mai mult la pozele modificate sau chiar la intervenții estetice.

Anca Țurcașiu, acidă la adresa fetelor care vor să-și facă operații estetice!

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc, având sute de mii de urmăritori pe rețelele sociale. Cu toate acestea, vedeta nu uită de responsabilitatea pe care o are față de fanii ei și continuă să îi încurajeze să fie autentici și să se iubească așa cum sunt. Chiar dacă părerile ei sunt controversate, vedeta a reușit să adune o comunitate destul de mare de urmăritori, care îi împărtășesc ideile.

„Vreau să-mi explice cineva de ce toate fetele pozează pe toate rețelele de socializare așa (n.r. cu buzele țuguiate). De ce nu sunteți normale? Și zâmbiți, oameni buni! Normal! Ele sunt mai sexy, ce vrei.”, a declarat Anca Țurcașiu pe pagina ei de Instagram.

Anca Țurcașiu, gata de un nou partener?

Aceasta nu este prima dată când Anca Țurcașiu își arată nemulțumirea față de tendințele din showbiz-ul românesc. Într-un interviu acordat recent pentru Antena Stars, vedeta a dezvăluit că este pregătită să își refacă viața, la trei ani după divorțul de fostul soț, Cristian Georgescu.

„Toată viața am fost o femeie curtată și sunt, este normal. Cum pot fi cucerită…? Nu sunt greu de cucerit. Nu cred, nu știu. Habar n-am.”

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie