Pe aceiasi tema

Anca Serea, soția lui Adrian Sînă, a împlinit 42 de ani!

Anca Serea, cunoscută pentru familia fericită și numeroasă pe care o are cu Adrian Sînă, ex-Akcent, își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Vedeta s-a lansat în 1999, după ce a câștigat „Elite Model Look”. A apărut și în emisiunea „Surprize, surprize”, în rolul unui îngeraș.

Deși are șase copii, ea reușește să fie o mamă împlinită! Adrian Sâna i-a făcut un cadou frumos, chiar la miezul nopții. O filmare cu familia, dar și un buchet mare de flori, nu au lipsit din postarea postată de Anca Serea pe Instagram. Anca a primit felicitări și din partea fanilor!

Mesajul emoționant făcut de Anca Serea

„O fila noua in povestea vietii mele, pentru care sunt nespus de recunoscatoare 🙏! 41 devine incepand de acum 42, doar o cifra face diferenta, dar in aceasta cifra s-au adunat bucurii si tristeti, reusite si esecuri, dar mai ales munca si efort sustinut pentru a-mi realiza visele, precum si nenumarate clipe magice alaturi de familie si cei dragi.

Chiar daca timpul trece, ma simt din ce in ce mai dornica sa invat, sa descopar, sa evoluez si ma incanta toate proiectele noi si interesante in care sunt implicata. Va multumesc asadar voua, celor care mi-ati fost alaturi 41 de ani si va intampin cu mai multa energie, pasiune si iubire de anul acesta. Ramas bun 41, bine ai venit 42, te astept cu bratele si inima deschisa! #grateful #luckygirl #42”, a scris Anca Serea pe Instagram.

Anca Serea și Adi Sînă formează o relație de 12 ani!

La jumătatea lunii februarie, Anca Serea și Adi Sînă vor împlini 12 ani de relație. În anii trecuți, cei doi ei și-au aniversat relația de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie. Deși au șase copii, ei reușesc să-și facă timp pentru mici tandrețuri și pentru ieșiri în oraș.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie