Pe aceiasi tema

Ana Morodan, sfâșiată de durere! „Te doare sufletul!”

Ana Morodan este sfâșiată de durere din cauza acestui lucru, pe care autoritățile îl ignoră! Vedeta face un apel către autorități pentru a salva patrimoniul arhitectural din Băile Herculane! În timpul vizitei sale în celebra stațiune balneară, influencerița a fost uluită de frumusețea locurilor, dar a observat și faptul că unele clădiri se transformă în ruine și că statul nu face investițiile necesare pentru a le salva.

Mesajul Anei Morodan pentru autorități!

„Suntem la Băile Herculane, filmăm și tocmai venim de la niște izvoare extraordinare, unde în jurul lor era plin de peturi. (…) Să le fie rușine absolut tuturor organizațiilor și tuturor regimurilor care au trecut prin țara asta după comunism că au lăsat o zona de genul ăsta – Băile Herculane sunt printre primele băi termale din Europa, sunt de pe vremea romanilor, Împăratul Franz Iosif a fost aici – mi se pare că e singura stațiune în care nu s-a construit exagerat, e închegată și nu renovează nimeni nimic. (…)

Mulțumi tuturor că ați refăcut trotuarul cu pietriș, dar să ne revenim acum. Haideți să punem osul la muncă și … înțeleg, no, toată lumea fură în țara asta, dar aici ar putea să fie un loc care aduce bugetului României, cel puțin, pe turism, niște sume considerabile. Nu se poate să avem niște bijuterii arhitecturale în halul ăsta și niște resurse naturale pe care nu le exploatăm. Te doare sufletul, nu se poate așa ceva.”, a transmis Ana Morodan, pe InstaStory.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie