Pe aceiasi tema

Alin Oprea, de la Talisman, căsătorie fastuoasă cu Medana!

Alin Oprea și Medana s-au căsătorit civil în decembrie anul trecut, iar anul acesta abia așteaptă să facă cununia religioasă, dar și petrecerea de după. Medana a declarat că abia așteaptă nunta, și că vor avea nume mari ca nași, 8 perechi mai exact.

Medana abia așteaptă nunta!

”Da, urmează și nunta mult visată. Eu nu am mai fost mireasă, nu am avut niciodată o cununie religioasă, urmează anul acesta (…) De organizarea nunții se va ocupa Alin în totalitate. Eu îmi doresc să fiu invitat la nunta mea. Singura mea preocupare vreau să fie ținutele, care deja există încă din vara trecută. Cât despre cununia religioasă ea va fi cu multă emoție și cu nașii noștri dragi alături de noi. Avem 8 perechi de nași, (cifra infinitului) talentați, iubiți și apreciați de foarte mulți oameni”, a spus Medana.

Alin Oprea, recunoscător!

„Îi sunt recunoscător în proporție de 100% pentru că de când a apărut ea în viața mea, înțeleg și eu în sfârșit ce înseamnă să trăiești cu adevărat, să te bucuri de viață dar mai ales de viața în doi care este extraordinară dacă ai alături partenerul potrivit ție. (…) Referitor la nași, da, ei sunt cunoscuți și vor fi mai multe perechi”, a povestit Alin Oprea.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie