Pe aceiasi tema

Alexandra Stan, topless! Imaginea care i-a pus pe jar pe bărbații din mediul online!

Celebra cântăreață româncă Alexandra Stan a reușit din nou să șocheze pe toată lumea cu o fotografie incendiară în care apare topless! Această imagine extrem de fierbinte a devenit virală rapid în mediul online și a atras atenția multor fani ai artistei. În fotografia explozivă, publicată pe Twitter cu textul Peachy 🍑 Alexandra se dezvăluie în toată splendoarea sa, fără sutien, cu sânii la vedere.

Nu este prima dată când Alexandra Stan se expune public!

Aceasta nu este prima dată când artista își expune trupul perfect în fața publicului. De-a lungul timpului, Alexandra Stan a fost surprinsă de mai multe ori topless, iar imaginile au fost distribuite masiv pe internet. Ba mai mult, se pare că talentata cântăreață a ajuns chiar și într-un filmuleț în care apare dansând complet dezbrăcată, un clip video care a devenit extrem de popular și a ajuns inclusiv pe site-urile pentru adulți.

Deși mulți au criticat-o pentru aceste postări îndrăznețe, Alexandra Stan a declarat că ea este o nonconformistă și că nu vede nimic greșit în ceea ce face. Chiar și așa, mulți dintre fanii ei s-au arătat îngrijorați cu privire la aceste imagini controversate.

În ciuda acestor comentarii, zilele trecute a apărut o nouă fotografie explozivă cu Alexandra Stan, care a stârnit controverse și a atras atenția tuturor. În doar câteva ore, imaginea a devenit virală și a fost văzută de peste 15.000 de persoane, adunând aproximativ 1.200 de like-uri!

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie