Pe aceiasi tema

Adriana Bahmuțeanu nu își recunoaște operațiile estetice! „Sunt cum m-a lăsat Mama-Natură!”

Invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Adriana Bahmuțeanu a ținut să le răspundă celor care o acuzau că e abonată la medicul estetician.

„Referitor la rejuvenare, că m-a înnebunit toată lumea cu povestea asta, nici vorbă de așa ceva. Să facem o rectificare să înțeleagă bine toți oamenii. Acolo filmam un proiect pilot pentru o emisiune. E o emisiunea similară în Anglia care face un fel de educație sexuală într-o emisiunea de televiziune. Nu există rejuvenare intimă în ceea ce mă privește.

Mi-a făcut o aerisire cu ozon. M-a băgat cu tot corpul…era un furtun care băga ozon în acel loc din corp. Nici vorbă de operație. Sunt cum m-a lăsat Mama-Natură, nu am intervenit cu nimic. Nu am injecții cu botox, acid hialuronic în față.”

Adriana Bahmuțeanu: „Mă ajută gena”

‘Mă ajută gena. La mine au existat operații medicale și s-a înțeles greșit. Din păcate sunt campioana unor greșeli medicale pe care le-am corectat. Nasul e așa cum mă știe toată lumea, dar mi-am scos polipii acum câteva luni.”, a mai continuat Adriana Bahmuțeanu.

„M-am resimțit după trei sarcini una după alta. La un moment dat am făcut ocluzie intestinală. Deși am plătit bani grei, doctorii a luat o plasă prea scurtă față de abdomenul meu. M-a anunțat când am ieșit din operație. Drept urmare, plasa s-a îmbârligat în jurul unui maț. A trebuit să ajung a doua oară pe masa de operație să mi se refacă peretele abdominal.

Nu am plătit prețul nesănbuințelor cu sănătatea mea. Cât am fost gravidă am avut o perioadă mai grea. Cu Eduard, cu cel mic, am stat la pat aproape cinci luni tocmai ca să nu-l pierd, să țin sarcina până la termen și mișcam doar ochii din cap, mă duceam până la toaletă și mă întorceam în pat, iar la aplica din perete aveam perfuziile. După ce am născut nu mai puteam să merg, mi se atrofiaseră mușchii și a trebuit să învăț să merg din nou. A fost mai dificil, dra acum mi-am revenit.”

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie